A járványhelyzet terhelte esztendőben is nagyon sok szép élménnyel örvendeztetett meg minket szeretett egyesületünk – neked melyik volt a kedvenced pillanatod?

Hokisaink januárban egyből egy csodálatos Magyar Kupa győzelemmel indítottak, aki ott volt, sosem feledi:

A magyar vízilabda válogatott, amely “félig” a Fradi volt, megnyerte az Európa-bajnokságot a Duna Arénában, a szétlövésben az utolsó büntetőt Vogel Soma fogta meg:

Január utolsó hetében a Liu-testvérek is “felírták” magukat a népligeti márványtáblára, miután több Európa-bajnoki címet nyertek a debreceni kontinensviadalon (bővebben itt és itt olvashatsz ezekről):

Márciusban hokisaink kettőből kétszer verték a Dózsát az Erste Liga rájátszásában, ami egyben a magyar bajnoki döntő is volt, a folytatást a lila-fehérek emlékezetes hazudozásokkal körítve nem vállalták, végül lefújták a további meccseket, az MJSZ pedig csapatunkat tette meg bajnoknak!

Labdarúgó csapatunk többek között Boli Dózsa-ölésével megvédték a bajnoki címüket, a Honvéd elleni győzelem után spontán ünneplés, később pedig Fradi-fieszta volt a fradisták programja:

Pólósaink a nyáron megkezdett Magyar Kupa menetelésüket a koronavírus miatt csak októberben tudták befejezni, nem is akárhogyan! A döntőben szétlövésben védtük meg címünket a Szolnoki Dózsával szemben, ami egyben azt is jelentette, hogy sorozatban tizedik kupánkat gyűjtöttük be, ami egyedülálló teljesítmény:

A koronavírus által megtizedelt női kézilabda csapatunk halasztani már nem tudott, így kellett elutaznia Dániába, ahol minden mindegy alapon lépett pályára a Team Esbjerg otthonában – a Fradi-szív megdobbant, óriási meglepetést okozva ezzel a Bajnokok Ligájában:

Férfi kézilabda csapatunk, ha nem fújják le a bajnokságot, akkor jó eséllyel kiléphetett volna a nemzetközi színtérre is, a bajnokságban továbbra is szép eredményeket érnek el Horváth Attila fiai:

Labdarúgó csapatunk egész őszi szezonja…

Női labdarúgó csapatunk a BL-indulásért legyőzte az MTK-t, majd pályára léphetett az Üllői úton a selejtezőben:

A férfi labdarúgó válogatott soraiban több fradistával ismét EB-résztvevő és megnyerte Nemzetek Ligája csoportját is.

További szakosztályaink is remekül teljesítettek az évben, ennek is köszönhető, hogy a Fradi lett 2020 legeredményesebb egyesülete. Atlétáink a fedettpályás és szabadtéri OB-n is eredményesek voltak, ahogy a CSB-n is kiváló eredményt értek el. Érmeket szereztek az OB-n birkózóink, kajak-kenusaink, úszóink és vívóink is! És ne feledjük fiatal tornászunk, Balázs Krisztián sporttörténelmi sikereit a junior EB-n.

Bővebben a szakosztályok évéről a Fradi.hu-n: 1. negyedév, 2. negyedév, 3. negyedév, 4. negyedév.