Clubunk sportolói eredményesen szerepeltek a hétvégi magyar bajnokságon. Gratulálunk!

125. Atlétikai Magyar Bajnokság

Beszámolók, eredmények, fotók:
1. nap – Fradi.hu, MASZ, NSO
2. nap – Fradi.hu, MASZ, NSO

A verseny első, szombati napján aranyérmet szerzett diszkoszvetésben Huszák János, távolugrásban Galambos Tibor, valamint 100 méteren Máté Tamás!

Ezüsttel gazdagodott női 100 méteren Csóti Jusztina, illetve az Edőcs Fanni Andrea, Csóti Jusztina, Nagy Vanessza Noémi és Király Adél fémjelezte női 4×100-as váltó is a második helyen végzett! Szintén ezüstös lett (Galambos Tibor első helyezése után) a második helyen zárt Bánhidi Bence távolugrásban!

A dobogó harmadik fokára állhatott fel férfi 4×100-as váltónk, Illovszky Dániellel, Máté Tamással, Szabó Lászlóval és Varga Dániellel.

Galambos Tibor és Máté Tamás duplázott, azaz szombat után vasárnap is aranyérmet nyert. Előbbi férfi hármasugrásban, utóbbi férfi 200 méteren győzött. Szintén nem talált legyőzőre Nagy Vanessza, aki női 200 méteren diadalmaskodott. Sőt, ugyanebben a számban az ezüstérem is fradistáé lett, Csóti Jusztina hozta a mieinknek a második helyet.

Két másik fradista is az élmezőnyben végzett férfi hármasugrásban: Prekli Zoltán a negyedik, Bánhidi Bence az ötödik lett.

Gődey Pálma a kilencedik helyet érte el női távolugrásban.

A nap zárásaként női 400 méteren az FTC a negyedik helyet szerezte meg (Király Adél, Csóti Jusztina, Papadopulu Phaedra, Nagy Vanessza).

A slusszpoén még hátra volt. Férfi 400 méteren a Tarlukács Ádám, Kazi Tamás, Enyingi Patrik, Szabó László négyes az első helyen futott be.

A mieink B-csapata (Varga Dániel, Vágó András, Csóti Dániel, Krisztián Bence) a hetedik lett.