Az Üllői129 Góltotó hivatalos oldala.

A 2023/2024-es szezonra ismét meghirdetjük az igen népszerű tippelős rovatot.

Itt találjátok a kiírást, fordulókat, egyéb információkat, valamint itt nyugodtan mehet a csevegés a tippekről, taktikákról, eredményekről, lehet egymást zrikálni is.

A játék email címe: ulloi129goltoto[@]gmail[.]com. Innen is próbálunk majd értesíteni Titeket az eredményekről, határidőkről, hírekről.

Fordulók:

1. forduló: Tippsor | Eredmények (Fradi – KTE után)
2. forduló: Tippsor | Eredmények (Paks – DVSC után)
3. forduló: Tippsor | Eredmények
4. forduló: Tippsor | Eredmények (Mezőkövesd – Fradi után)
5. forduló: Tippsor | Eredmények
6. forduló: Tippsor | Eredmények
7. forduló: Tippsor | Eredmények
8. forduló: Tippsor | Eredmények

Nevezés:

A részvételi lehetőség mindenki számára adott, csatlakozni bármikor lehet, erre nincsen megkötés. Amit kifejezetten kérünk: írjátok fel és tegyétek el az első alkalommal használt email címet (az utóbbi időben a freemail szolgáltató nem mindig fogadta a leveleket…) és nevet, amivel neveztek és mindig azt használjátok, mert utólag nem fogunk összevonni eredményeket! Ha nem ugyanazzal a email/nick párossal neveztek a fordulókba, akkor minden alkalommal egy-egy új nevező kerül majd az összesített listába. Ezzel a módszerrel könnyen kizárhatjuk azt is, ha valaki más nevében szeretne tippelni…

Tippelés:

A totózás egy online felületen zajlik, amihez az alapot a Google szolgáltatja, minden fordulóra időben kitesszük a linket egy külön cikkben, valamint ezen oldalon is. A tippeket leadni a tippsor lezárásáig lehet. Ha véletlenül nem zárjuk le időben (pl. nem vagyunk gépnél), akkor az időn túli szavazatokat törölni fogjuk a fairplay szellemében. Egy email/nick párosról egy tippet fogadunk el, mégpedig a legelsőt, így kérünk Titeket, hogy már a kigondolt eredményekkel a fejetekben indítsátok el az online felületet!

Pontosztás:

Egy mérkőzésre leadott tipp…
– 3 pontot ér: hazai és vendég gólok pontos eltalálása.
– 2 pontot ér: az eredmény és a tipp hazai/vendég góljainak különbsége egyezik és az nem nulla.
– 1 pontot ér: az eredmény és a tipp hazai/vendég góljainak különbségének tartománya (pozitív, nulla, negatív) egyezik. Magyarul a kimenetel találat.
– 0 pontot ér: minden egyéb eset.

A fordulók eredményeit a teljes tippelési listával együtt az adott forduló kiértékelése után külön cikkben közzétesszük.

Ha a végső összesítésnél az első pozíciókban holtverseny alakul ki pontszámban, akkor a szezon során szerzett 3 pontos találatok száma dönt majd a helyezésről!

Díjazás:

Fődíjak:

– Egy Ferencváros-mez, a hátán „Totókirály” felirattal.
– 10000 Ft-os utalvány az Üllői-webshopba.

Tárgynyeremények:

inverzmedia

Az Inverz Média által felajánlott Fradi témájú könyvek.

Különdíjak

Ezek megnyeréséhez pontosan el kell találni az őszi és tavaszi derbik/örökrangadók eredményeit. Ha többeknek sikerülne ez, akkor a döntés a szezon során több szerzett telitalálat alapján fog megszületni. Valamint „citrom-díj” az összes fordulóban résztvevő és emellett legrosszabban teljesítő játékosunknak.

(Ha a díj átvétele a következő évad kezdéséig nem történik meg, akkor az visszaszáll a nyereményalapba!)