Az Unibet Üllői129 Góltotó hivatalos oldala.

A 2021/2022-es szezonra ismét meghirdetjük az igen népszerű tippelős rovatot.

Itt találjátok a kiírást, fordulókat, egyéb információkat, valamint itt nyugodtan mehet a csevegés a tippekről, taktikákról, eredményekről, lehet egymást zrikálni is.

A játék email címe: ulloi129goltoto[@]gmail[.]com. Innen is próbálunk majd értesíteni Titeket az eredményekről, határidőkről, hírekről.

Fordulók:

1. forduló: Tippsor | Eredmények
2. forduló: Tippsor | Eredmények
3. forduló: Tippsor | Eredmények
4. forduló: Tippsor | Eredmények (Felcsút – Fradi pótlás után)
5. forduló: Tippsor | Eredmények
6. forduló: Tippsor | Eredmények
7. forduló: Tippsor | Eredmények
8. forduló: Tippsor | Eredmények
9. forduló: Tippsor | Eredmények
10. forduló: Tippsor | Eredmények
11. forduló: Tippsor | Eredmények
12. forduló: Tippsor | Eredmények
13. forduló: Tippsor | Eredmények
14. forduló: Tippsor | Eredmények
15. forduló: Tippsor | Eredmények
16. forduló: Tippsor | Eredmények
17. forduló: Tippsor | Eredmények

Nevezés:

A részvételi lehetőség mindenki számára adott, csatlakozni bármikor lehet, erre nincsen megkötés. Amit kifejezetten kérünk: írjátok fel és tegyétek el az első alkalommal használt email címet és nevet, amivel neveztek és mindig azt használjátok, mert utólag nem fogunk összevonni eredményeket! Ha nem ugyanazzal a email/nick párossal neveztek a fordulókba, akkor minden alkalommal egy-egy új nevező kerül majd az összesített listába. Ezzel a módszerrel könnyen kizárhatjuk azt is, ha valaki más nevében szeretne tippelni…

A játék Unibet részéhez is bárki, bármikor csatlakozhat. Feltétel az Unibet felhasználói fiók megléte. Ha nincsen, akkor a következő linket használva elkészítheted unibetes felhasználódat: Unibet Üllői129 fiók regisztráció. A fordulók tippelési felületén lesz majd egy nem kötelezően kitöltendő mező, ahol meg lehet adni az Unibet fiók azonosítót.

Az Unibet fiókod azonosítóját a fogadóiroda oldalain tudod megkeresni, ehhez útmutatást ide kattintva találsz.

Tippelés:

A totózás egy online felületen zajlik, amihez az alapot a Google szolgáltatja, minden fordulóra időben kitesszük a linket egy külön cikkben, valamint ezen oldalon is. A tippeket leadni a tippsor lezárásáig lehet. Ha véletlenül nem zárjuk le időben (pl. nem vagyunk gépnél), akkor az időn túli szavazatokat törölni fogjuk a fairplay szellemében. Egy email/nick párosról egy tippet fogadunk el, mégpedig a legelsőt, így kérünk Titeket, hogy már a kigondolt eredményekkel a fejetekben indítsátok el az online felületet!

Pontosztás:

Egy mérkőzésre leadott tipp…
– 3 pontot ér: hazai és vendég gólok pontos eltalálása.
– 2 pontot ér: az eredmény és a tipp hazai/vendég góljainak különbsége egyezik és az nem nulla.
– 1 pontot ér: az eredmény és a tipp hazai/vendég góljainak különbségének tartománya (pozitív, nulla, negatív) egyezik. Magyarul a kimenetel találat.
– 0 pontot ér: minden egyéb eset.

A fordulók eredményeit a teljes tippelési listával együtt az adott forduló kiértékelése után külön cikkben közzétesszük.

Ha a végső összesítésnél az első pozíciókban holtverseny alakul ki pontszámban, akkor a szezon során szerzett 3 pontos találatok száma dönt majd a helyezésről!

Díjazás:

Fordulónkénti díj:

Egy zöld-fehér club fanatic karkötő a PeeetParacord jóvoltából. Holtverseny esetében a fordulóban elért több telitalálat rangsorol! Ha ekkor is egyezés van, akkor pedig a szezon során elért több telitalálat rangsorol! Ha ezután is egyezés van, akkor a több szerzett pont, majd a fordulók száma dönt.

Minden forduló után nyereményeket osztunk ki azok között a tippelők között, akik rendelkeznek Unibet felhasználói fiókkal. A fogadóirodával kötött megállapodásunk szerint minden egyes forduló után 30000 Ft jóváírást oszthatunk szét. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az első helyezett 6000 Ft, a 2-3. 3500 Ft, a 4-6. 2000 Ft, a 7-10. 1500 Ft, a 11-15. pedig 1000 Ft jóváírást nyer, amelyet az eredményhirdetés utáni napokban írnak jóvá az Unibet számlán, mint bónusz, ennek megtörténtéről értesítő emailt küldünk majd, melyhez egy útmutatót is csatolunk, amelyben le lesz írva, hogyan lehet aktiválni a bónuszt. Az útmutatót ide kattintva is megtalálod. Holtverseny esetén a szezon során elért több telitalálat rangsorol!

Fődíjak:

– A budapesti Tyutyu Tattoo tetováló stúdió felajánl a szerencsés nyertesnek egy tetoválást, mely akár a klub címerét, vagy más Fradi-témát is ábrázolhat, de természetesen ez a három óra (értékben huszonötezer forint) szabadon felhasználható, más jellegű minták is elkészülhetnek ezen idő alatt! Továbbá minden Üllői129 olvasónak 20%-os kedvezményt biztosítanak! A nyeremény részleteivel kapcsolatban személyesen érdeklődni lehet a budapesti Holló utca 3-9. címen vagy telefonon a +36705899202-es számon! Az egyik legjobb tetováló stúdió munkáiról képeket annak Facebook-oldalán találtok.

– Egy Ferencváros-mez, a hátán “Totókirály” felirattal.
– 10000 Ft-os utalvány az Üllői-webshopba.
– 10000 Ft-os utalvány a PeeetParacord online boltjába.

Tárgynyeremények:

Unibet felhasználói fiókkal rendelkező játékosaink a fogadóiroda által biztosított tárgynyereményekért is versenyezhetnek!

inverzmedia

Az Inverz Média által felajánlott Fradi témájú könyvek.

Különdíjak

Ezek megnyeréséhez pontosan el kell találni az őszi és tavaszi derbik/örökrangadók eredményeit. Ha többeknek sikerülne ez, akkor a döntés a szezon során több szerzett telitalálat alapján fog megszületni. Valamint “citrom-díj” az összes fordulóban résztvevő és emellett legrosszabban teljesítő játékosunknak.

(Ha a díjak átvétele a következő évad kezdéséig nem történik meg, akkor az visszaszáll a nyereményalapba!)

Az előző évadok archívumait itt találjátok:
Góltotó NBI ’12/’13
Góltotó NBI ’13/’14
Góltotó VB ’14
Góltotó NBI ’14/’15
Góltotó NBI ’15/’16
Góltotó NBI ’16/’17
Góltotó NBI ’17/’18
Góltotó NBI ’18/’19
Góltotó NBI ’19/’20
Góltotó NBI ’20/’21