A Fradi ellen lőtt gól a paksi támadó kedvence.

– Ádám Martin dobogójára melyik három találat fér fel a harmincegyből?
– Az első helyre a Dibusz Dénesnek a Groupama Arénában lőtt gólomat tenném: egy felívelés után mellel átvettem a labdát, majd egy pattanás után lőttem a kapu jobb oldalába – látványosra sikerült. Dobogós a Honvéd ellen hazai pályán lőtt gólom, akkor úgy tizennyolc méterről találtam el jól a labdát, amely a kapufáról pattant a hosszú sarokba. Alighanem a Fehérvárnak fejelt gólomat is az első háromba raknám… Nem volt sok hátra, kettő egyre vezetett az ellenfél, amikor Szabó János beadása után a bal sarokba fejeltem a labdát, de az igazi boldogságot az jelentette, hogy aztán a győztes találatot is elértük.

– A közelmúltban többször is téma volt, így alighanem tudja, kinek sikerült legutóbb legalább harminc gólt szereznie az NB I-ben.
– Tisztában vagyok vele, hogy legutóbb Nyilasi Tibor talált be harmincszor az élvonalban, a technikai vezetőnk, Karszt József, azaz Jozsó bá’ nagyon naprakész ebben.

– Ki lehet, aki nagyjából ennyit szerez?
– Vannak jó támadók az NB I-ben, említhetném a Honvédban játszó Nenad Lukicsot vagy a Fradi játékosát, Ryan Mmaee-t. Ennyi gólhoz kellenek a játékpercek, nekem ez megvolt: nem voltam sérült, a nyár óta nem hagytam ki egyetlen edzést sem. A húsz gól mindkettőjükben benne van, a harminchoz viszont már extra teljesítmény szükséges.

forrás és teljes interjú: nso.hu