Cebrail mellett Varga Barnabás és a Fiorentina két játékosa is nyilatkozott az EKL-meccsről.

Büszkék vagyunk a teljesítményünkre és az eredmény is jónak számít. A leginkább amiatt bosszankodhatunk, mert megvolt a lehetőségünk meglőni a harmadikat, de nem sikerült. Összességében nagyon jól teljesítettünk, a meccs mindkét irányba eldőlhetett volna, elfogadjuk hát az egy pontot, mert nem könnyű a pontszerzés a Fiorentina ellen.

Cebrail Makreckis

Egyértelműen csalódott voltam. Bennem nem volt kétely, el tudtam dönteni, melyik az erősebb érzés: a keserűség erősebb volt az örömnél. Hatvanöt percen át az történt a pályán, amit elterveztünk, amit a szakmai stábunk megálmodott. Az első néhány percben ránk jött a Fiorentina, de gyorsan felvettük a ritmust, és a találkozó forgatókönyve innentől a mi kedvünk szerint alakult. Próbáltunk mi is magasan védekezni, labdát szerezni, és azokból gyorsan az ellenfél kapuja elé érni. Ez az első félidőben kifejezetten jól működött. Nekem a nemzetközi színtéren még nincs túl sok tapasztalatom, ám az biztos, hogy a mostani rendkívül intenzív mérkőzés volt. Mintha hullámvasutaztunk volna, hol az egyik csapat uralta a meccset, hol a másik. Sohasem lehetett tudni, mi történik a következő pillanatban. A Fiorentina a Serie A egyik legjobb csapata, az erejét jól mutatta, hogy a második félidőben frissíteni tudott, a cseréi jól szálltak be, ezáltal nagyon ránk jött, nyomás alá helyezett bennünket. A meccs után nem tudtam örülni a döntetlennek, másnapra azonban már leülepedett a sok élmény, és úgy vagyok vele, becsüljük meg az Olaszországban szerzett pontot. Ha nem olvasom az újságokban, hogy tizenhét gólnál járok, nem is tudom. Szeretnék jól játszani, élvezni a futballt, gólokat lőni, de a legfontosabb, hogy a Ferencváros győzzön, jó eredményt érjen el.

Varga Barnabás

Nagyon örülök a gólomnak és arra a reakcióra, amit a meccs záró részében mutattunk. Kettős érzés, örülünk az egyenlítésnek, de azt is gondoljuk, hogy nyerhettünk volna a szurkolók támogatásával.

Antonín Barák

Tudtuk, hogy az ellenfélnek van néhány fontos, jó játékosa, és azt is, hogy eltökélten érkeznek. Nem kezdtünk jól az első félidőben, de ennek ellenére meccsben maradtunk. Nincs kezdő vagy csere ebben a csapatban, fontos hogy megtartsuk a megfelelő hozzáállást.

Fabiano Parisi

UEFA, NS