Varga Barnabás helyzetéről is beszélt a kapitány.

– A gólvonal előtt Dibusz Dénes helye biztos? Vagy Gulácsi Péter visszatérésével el kell gondolkodnia ki kezdjen a kapuban?
– Jelen pillanatban Dibusz Dénes az első számú kapus. Játékban van, a Ferencvárossal sorozatban játssza a mérkőzéseket, és jól is teljesít. Gulácsi Péter sérülését követően éppen csak visszatért, egy kupamérkőzésen van túl Németországban, időre van szüksége, míg újra elkapja a fonalat. A kapusoké érzékeny pont, nem lehet hetente, havonta váltogatni őket, hiszen itt a bizalom különösen fontos. Elégedett voltam Dibusz Dénes teljesítményével, így továbbra is ő az első számú kapusunk.

– A támadósorban nekünk sincs okunk panaszra. Varga Barnabás ontja a gólokat, Sallai Roland játékban van, és sérülése után Gazdag Dániel is visszatért.
– Elöl valóban jól nézünk ki, ráadásul sokan képesek több pozícióban is futballozni, így itt több a variációs lehetőség. Varga Barnabás a Ferencvárosban tizenhat tétmérkőzésen tizenhat gólt szerzett, de nem csak a góljait emelném ki. Érti a játékot, tudja mit kezdjen a labdával, ha nála van. Nem szoktam kezdőcsapatról beszélni, de most nagyjából össze is állt a fejemben, elöl Varga Barnabás mellett Sallai Roland és Szoboszlai Dominik juthat szóhoz. Ebben alighanem a szurkolók is egyetértenek velem.

forrás és teljes interjú: nso.hu