A Fradi mestere szerint mindenki motivált a vasárnapi bajnoki előtt.

– Minden sorozatot figyelembe véve a múlt héten, a MOL Fehérvár ellen volt a 100. mérkőzése a Fradi edzőjeként. Melyek a legemlékezetesebbek?
– Alig két és fél éve dolgozom a Ferencvárosnál, ez még nem elég hosszú idő ahhoz, hogy egy-egy meccset elfelejtsek, valamennyire emlékszem. Minden mérkőzés fontos, de természetesen a legemlékezetesebbek számomra is az Európa Liga és a Bajnokok Ligája selejtezők, majd a csoportmeccsek.

– A Juventus elleni BL-meccs volt a 101., ezt követően jön a hétvégi, Mezőkövesd elleni bajnoki. Milyen hangulatban várja ezt a csapat?
– A Juventus elleni mérkőzést követően még érthetően csalódottak voltak a játékosok is, ám ők is tudják, hogy az olyan meccsekből, mint a Barcelona vagy éppen a Juventus elleni nagyon sokat tanulhatnak. Csütörtökön és pénteken is együtt készültünk a Mezőkövesd elleni bajnoki mérkőzésre, mindenki motivált, győzni szeretnénk vasárnap.

– Milyen mérkőzésre számít a Mezőkövesd ellen?
– A Mezőkövesd ellen sosem egyszerű, mindig nehéz mérkőzéseink voltak ellene, ezúttal is ilyenre számítok. Mi most egy sűrű periódusban vagyunk, a vasárnapi bajnoki után pedig több játékosunknak a válogatottnál lesz jelenése, nem könnyű ez fizikailag és mentálisan sem. Ugyanakkor a Mezőkövesddel hazai pályán játszunk, nem lehet más célunk, mint a győzelem.

(fradi.hu)