A fiúk kiváló teljesítménye mellett a lányok is dupláztak, valamint öregfiúk csapatunk is bajnok lett.

Férfi labdarúgó csapatunk tavasszal egy nem mindennapos eredménnyel örvendeztetett meg minket, hetet rámoltunk be a diósgyőrieknek, hogy milyen ritka meccsnek lehettünk tanúi, arról is írtunk márciusban.

Áprilisban aztán gyakorlatilag lezártuk a nyitott kérdéseket, az Üllői úton elvertük a Videotont, mint jég a határt, ezután a fehérváriak fel is adták a küzdelmet, a következő fordulóban már a mi mérkőzésünk előtt megnyertük az NBI-et, begyűjtve ezzel a 30. bajnoki címet. Érdekesség, hogy ezzel a sikerrel lett Holczer Ádám „mesterhármasa” teljes, clubunk színeiben ő az egyetlen, aki játékosként mindhárom nemzeti bajnoki osztályban aranyérmet szerzett.

A záróforduló után aztán jöhetett a Fradi Fieszta:

A nyáron aztán beindult a nemzetközi kupák embertelen darálója, amelyet a Szergej Rebrov által vezetett csapat sikerrel vett és bejutott az Európa Liga csoportkörébe.

Az FTC Európa Liga csoportkörös férfi labdarúgó csapata a 2019/2020-as szezonban

A nagy menetelésben az egyik legnehezebb időszak októberben jött el, egy telt házas győztes derbivel indítottunk, hogy aztán Moszkvában nyerjünk a CSZKA ellen, végül pedig a Videotont gyűrtük le Székesfehérvárott. A novemberi „hármast” pedig a DVSC debreceni kiütésével zártuk le, hatot lőttünk a Nagyerdőben.

A teljes európai menetelést ide kattintva idézheted fel, a selejtezőkről bővebb összefoglalókat pedig ide kattintva találsz.

Női labdarúgó csapatunk visszavette a bajnoki címet az MTK-tól, valamint a Magyar Kupát is megnyerte – zsinórban ötödször! -, a Diósgyőr ellen, így sikerült a duplázás. Így indulhattunk a Bajnokok Ligája selejtezőjében is, ahol rosszabb gólkülönbség miatt maradtunk le a főtábláról, nem sokon múlott…

Az FTC magyar bajnok és Magyar Kupa győztes női labdarúgó csapata a 2018/2019-es szezonban

Öregfiúk csapatunk májusban a Budafok ellen játszott bajnoki „döntőt”, miután győztünk, előnyünk már behozhatatlanná vált, így megnyertük a bajnokságot.

Az FTC magyar bajnok öregfiúk csapata a 2018/2019-es szezonban

És nem maradhat ki egy szeptemberi esemény sem a felsorolásból, hiszen az FTC legendás csatára, Kocsis „Kocka” Sándor születése 90. évfordulójára szobrot kapott az Üllői úton, méltó társat kapott Albert Flórián és az FTC atléta.

Kocsis Sándor szobra az Üllői úton