Döntetlenre végeztünk a szabadkaiakkal, így ők jutottak a Bajnokok Ligája főtáblájára – a gólokat és értékeléseket is megnézheted.

Női labdarúgás, Bajnokok Ligája, selejtező, 5. csoport, 3. mérkőzés
Ferencváros 2–2 (1-0) Szpartak Szabadka
Gólok: Vágó 2

Beszámoló: Fradi.hu

Samu – Mosdóczi, Rőhberg, Zlidnis, Erman (Szabó, 68.) – Aleksic – Csiki, Fenyvesi, Pusztai (Kapetanovic, 82.) – Diószegi (Kocsán, 56.), Vágó

Csapatunk az 5-ös csoport második helyén végzett, az első Szpartakkal azonos pontszámmal, rosszabb gólkülönbséggel.

Nehéz mit mondani. Minden játékosunk küzdött, de ők jutottak tovább. Az első mérkőzésünkön, még bele kellett rázódnunk a BL-ritmusba, de összeállt a csapat és nyertünk. A második találkozón többen pihentek, de a fiatalok szépen helyt álltak. De sajnos mindenki erre a 2-2-re fog emlékezni és arra, hogy nem jutottunk tovább. Most a néhány nap múlva kezdődő bajnokságra kell koncentrálnunk, mennünk kell tovább – nyilatkozta a meccs után a kapus Samu Anna.

A vezetőedző Dörnyei Balázs úgy fogalmazott, ezen a mérkőzésen abban voltak gyengébbek, ami egyébként csapata erőssége: a támadás és a védekezés közti egyensúly megtalálásában.

Büszke vagyok a lányokra, mert nem estünk össze és megvoltak a lehetőségeink. Kicsi szerencse és higgadtság hiányzott. Az ellenfelünk nagyon masszív csapat, rendszeresen szerepel a BL-ben. A nagy tét kicsit elvitte a lányokat. Most csalódottak a lányok, de nem arról van szó, hogy leiskoláztak volna bennünket. A hétvégére készen fogunk állni az MTK-ra.

Végül a két magyar gól szerzője, Vágó Fanny is megszólalt.

Nagyon akartuk a győzelmet és a továbbjutást. Nagyot küzdöttünk és büszke vagyok a csapatomra. Ilyen a foci sajnos, úgy érzem, jobban játszottunk, de nem sikerült megszerezni a harmadik gólt. Harcoltunk, mindenki tette a dolgát, de döcögött a játékunk.

MLSZ