Kubatov Gábort kérdezték a hétvégi Fradi-fiesztáról.

Miért esett a választás a Budapest Parkra?
Mert nagyszerűek az adottságai, igazi bulihelyszín, és sok ezer szurkolónkat kényelmesen vendégül tudjuk látni. A Parkban hétről hétre sok ezer embert szolgálnak ki professzionális módon, ugyanerre készülünk mi is. Ráadásul a Ferencvárosban van, könnyen megközelíthető.

Mi lesz a program?
Délután négykor nyitjuk a kapukat és onnantól folyamatosan gondoskodunk a szurkolók szórakoztatásáról. Minden, a hazai mérkőzéseinken meglévő aktivitást bevetjük, plusz közel száz négyzetméternyi kivetítő felületen együtt tudjuk nézni a Puskás Akadémia elleni utolsó bajnokit. A mérkőzés előtt és után a Fradi Média legjobb videóit vetítjük, valamint a közelmúlt sztárjai szakértőként kommentálják az eseményeket, értékelik az egész szezont. Extra meglepetéssel készülünk a B-középnek is.

Lesz zenés program is?
Mindenkinek az ízlésére gondoltunk, amikor a fradista lemezlovasokat, DJ Dominique-et, Náksi Attilát és Lotfi Begit felkértük. Nekik köszönjük, hogy vállalták a fellépést.

Hol lesz az éremátadás?
Természetesen a színpadon. A csapat Felcsútról érkezik, és amint befutnak a fiúk, a színpadra szólítjuk őket. Itt szeretnék köszönetet mondani a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, amiért a legmagasabb szinten képviselteti magát a díjátadón. Ezt megtiszteltetésnek tartjuk.

Nem tart attól, hogy kifütyülik az MLSZ képviselőit?
Biztos vagyok abban, hogy mindenki tisztában lesz azzal, ez az ünneplés ideje. Voltak és lesznek konfliktusaink a szövetséggel, de a célunk közös, mindannyian a magyar labdarúgásért dolgozunk. Vasárnap este pedig együtt ünnepelünk.

Origo