A fradistákat patkányozó ex-munkatársuk esetére nem reagáltak, a kérdésekre pedig nem válaszolnak.

A “Honvéd-legenda” megnyilvánulása után tettünk fel kérdéseket a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, levelünkre azóta sem reagáltak érdemben, telefonos megkeresés után annyit válaszoltak emailben, hogy Kovács Kálmán lemondott MLSZ-es tisztségeiről.

Ám a felvetett kérdésünk még mindig aktuális, továbbra sem tudjuk, hogy küldték-e Fradi meccsre ellenőrködni Kovács Kálmánt. Ezért pár napja ismét megkerestük az MLSZ szóvivőjét, Sipos Jenőt, hogy érdeklődjünk a témában. A szóvivő nem tudott egyenes választ adni, hol azt mondta, hogy részükről le van zárva az ügy, hol azt, hogy a kérdést továbbította az illetékeseknek (ez utóbbi a gyakorlatban nagyjából azt jelenti, hogy nem várható érdemi válasz, a legutóbb hasonló helyzetben ügyészségi vizsgálat indításáig kellett elmennünk, ami egyébként sikeres volt, azóta betartja a Honvéd a jegyárakra vonatkozó szabályokat, valamint megnyitották a vendégszektor ülőhelyeit is…). Emellett persze bagatellizálta is az ügyet, szerencsétlen kijelentésnek nyilvánítva azt, valamint szerinte nem sértődött meg rajta senki, aki megsértődhetett volna (?!). Ekkor felvetettük, hogy mit szólna az MLSZ ahhoz, ha egy UEFA vagy FIFA ellenőr hasonlóan írna Magyarországról, a magyarokról. Sipos szerint ez életszerűtlen és nem is tudunk ilyen példát mondani, már a felvetés is abszurd – mint Kovács Kálmán példája mutatja, azért annyira mégsem.

Végül megkértük, hogy írásban küldje el nekünk, hogy akkor végül lezártnak tekinti-e az ügyet az MLSZ vagy várhatunk-e válaszra, ettől elzárkózott. Majd lehet ezt is Kovács Kálmán írja meg végül a Facebookon…