A Fradi és honlapunk is lépett az ügyben.

Mint beszámoltunk róla, a korábban elítélt MLSZ ellenőr Kovács K. patkánynak nevezte egy viccesnek szánt bejegyzésében a fradistákat. Meglepő módon, miközben a klubokat büntetik, ha egy ilyen rigmus elhangzik a lelátón, az MLSZ nem érezte úgy, hogy fel kell lépnie az embere ügyében.

K. K. tette ugyanakkor nem csak a szurkolók körében verte ki a biztosítékot. Úgy tudjuk, hogy Clubunk is hivatalos levélben fordult az MLSZ-hez és kezdeményezte a vizsgálatot, illetve, hogy ha kiderül, hogy valóban tőle származik a bejegyzés, akkor kérjen bocsánatot és mondassák le az összes MLSZ-es tisztségeiről, hiszen jelenleg nem csak jó pénzért ellenőrként tevékenykedik, hanem a szövetség szakmai bizottságának is tagja. Utóbbiban különösen méltó a szerepeltetése, hiszen szakértelmét az alábbi tévészereplés különösen emlékezetessé tette, amikor az EB-re ki sem jutott Svájcot nevezte meg titkos favoritként.

Emellett honlapunk is elküldte kérdéseit az MLSZ-nek:
– Kovács Kálmán jelenleg is gyakorolja MLSZ ellenőri tevékenységét?
– A fradisták lepatkányozása mennyire áll összhangban az MLSZ “Gyűlölet nem pálya!” kampányával?
– 2012-es kinevezése óta hányszor küldték ki Kovács Kálmánt olyan NBI-es találkozóra ellenőrnek, ahol az FTC volt az egyik fél és ha volt ilyen, akkor melyik mérkőzés(ek) volt(ak) ez(ek)?

Válasz még nem érkezett.