Közösségi oldalán tette közzé gondolatait az egykor bundázás miatt a rendőrség vendégszeretetét is élvező korábbi Honvéd játékos – persze törölte is alkotását, ám a Rangadó megőrizte azt az utókornak.

Kovács Kálmán

De szerencsénkre a mi Hemingwayünk ott volt az ünnepségen, és a tudta nélkül sikerült jó kedvre derítenie. A következőt mondta: amikor „kilátogatott a Bozsik Stadionba, akkor életében először látott szabadon szaladgáló patkányt.” Gondolom, ez két dolgot jelenthet. Vagy a Fradi elleni mérkőzésre jött ki és a védők nem fogták szorosan a támadókat, vagy a másik verzió, hogy nála a patkány otthon csak pórázon sétáltatható.

A korábbi válogatott támadót a Magyar Labdarúgó Szövetség 180/2012 (10.02.) számú határozatával helyezte „állományba”: „2012. október 12-i hatállyal MLSZ szövetségi ellenőrnek kinevezte … Kovács Kálmán … urakat.” – ha valaki nem ismerné eme tevékenységet, ajánljuk az „Így készül a pogácsa” bejegyzésünket. Emellett idén szeptemberben az MLSZ a magyar labdarúgást megújító szakmai bizottságba is beválasztotta Kovács Kálmánt, ahol olyan „patkányokkal” dolgozhat közösen, mint Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Nyilasi Tibor és Szabics Imre. Szakértelmével biztosíthat majd mindenkit arról, hogy Magyarország lesz a titkos esélyese az éppen aktuális világversenynek, amelyre nem jutott ki…