A fradistákat patkányozó korábbi Honvéd játékos nem érti, hogy fradista ismerősei miért nem álltak ki mellette.

Kovács Kálmán

Tisztelt Főtitkár úr!

Ezúton jelzem ön felé, hogy a Szakmai Bizottsági tagságomról lemondok. Az MLSZ Ellenőri tevékenységet már évek óta nem csinálom, de természetesen ezen tisztségemről is le kívánok mondani a mai nappal.

Kérem lemondásom tudomásul vételét.

A napokban az ifi EB-t nyert csapattal, lobbiztunk egy lakótelepi és iskolai programért a labdarúgásban. Ennek a csapatnak sok játékosa a Ferencváros labdarúgója volt. Azt gondoltam, hogy valaki csak felveszi a kapcsolatot velem és biztosít a támogatásáról. Szerintetek a magyar labdarúgásban van olyan erős összetartó erő, hogy ez megtörténjen.

A teljes bejegyzés: Facebook

Érdekesség, hogy a ma reggel megjelenő SportPluszban még nem volt előjele lemondásának.

Kovács Kálmán

Nem tudom [miért tűnt el a bejegyzésem], nem vagyok egy nagy Facebook-fan, szóval fogalmam sincs, miért nem látható az írásom. [Kaptam-e bármilyen visszajelzést a nem mindennapi írásra?] Nem történt semmi ilyesmi.

SportPlusz nyomán.

Korábbi kérdéseinkre az MLSZ válaszában 48 órán belüli visszajelzést ígért, ez elmaradt, ezért megkerestük szóvivőjüket, Sipos Jenőt, hogy mi a szövetség álláspontja. Erről nem mondott semmit, csak annyit közölt, lesz reakció az ügyre, foglalkoznak vele.