Szélsőnk meg akarja tartani az első helyünket a tabellán.

Marquinhos Pedroso

Nem származom szegény családból, de gazdagból sem. Gyerekkoromban mindent megkaptam, amíg a legtöbb csapattársam szegény volt. Hálát adok Istennek, amiért nem szenvedtem hiányt semmiben. Nálunk a focisták általában nagyon szegény körülmények között nőnek fel, hiszen a drog és a bűnözés miatt nehéz a helyzetük.

A célom, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhessek, de egyelőre a magyar bajnokságban vagyunk. Szeretnék lépésről-lépésre haladni és nem egyből a kettővel későbbi lépcsőfokra gondolni. Először szeretném megnyerni az NB I-et, utána pedig a BL-selejtezőben bizonyítani. Ezek a meccsek sosem könnyűek, hiszen nem tudhatod, hogy mikor kerül az utadba egy nagyobb csapat, de ha így alakul, akkor is teljes bedobással kell küzdeni, hiszen minden játékos álma, hogy egyszer bemutatkozhasson a Bajnokok Ligájában.

Nagyon szívesen kísérem a támadásokat, és örülök, hogy a Mezőkövesd fontos szerepet játszottam a gólunkban. Ugyanakkor meccs közben érezni kell, mennyire léphetek fel. A Mezőkövesd ellen szükségünk volt a gólra, hiszen még 0-0 volt az állás, más helyzetekben viszont előfordulhat, hogy fölösleges kockáztatás lenne túlságosan előre húzódnom. A beadásokat sokat gyakorlom az edzéseken, és örülök, hogy ez a legutóbbi meccsen kifizetődött.

Természetesen mindenki motiváltabb lesz a Debrecen ellen, hiszen jobb 20 ezer ember előtt játszani, mint 5-6 ezer előtt. Biztos, hogy ez a sok néző extra erőt fog adni a csapatnak, én pedig remélem, hogy jó játékkal és győzelemmel hálálhatjuk majd ezt meg. Nyilvánvaló, hogy jobban kell figyelnünk a védelemben, de minden játékos készen áll a keretünkben, hogy kezelje ezt a helyzetet. Mindenki napról napra úgy készül, hogy bármikor bevethető legyen, és csapatként is a legjobbunkat tudjuk nyújtani. Ha már múlt héten megszereztük a vezetést a bajnokságban, most meg is akarjuk tartani ezt a pozíciót, ehhez pedig nyernünk kell a Debrecen elleni rangadón!

Csakfoci, Fradi.hu