A szurkolói csoport tájékoztatása a holnapi bajnokival kapcsolatosan.

B-Közép!

Holnap végre 3,5 év után újra visszatérhetünk a lelátóra. Pár fontos információt megosztunk veletek a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban.

Kérjük, hogy mindenki időben érkezzen a stadionhoz. Telt ház lesz, dugók is kialakulhatnak, a 3-as metro felújítása is elkezdődik. A kapukat már 13:00-tól kinyitják. Legyetek türelemmel a beléptetésnél. Sorok alakulhatnak ki. Tanulmányozzátok figyelmesen a lenti képet a beléptetéssel kapcsolatban. Ahogy az Ankéton is szó volt róla a későbbiekben fokozatosan tervezünk bevezetni egyfajta szabályzatot a kapu mögött.

A Debrecen elleni mérkőzésen első körben az alábbiakat kérjük mindenkitől:

– Mindenki kövesse a Capo utasításait.
– Ha szurkolás van, akkor mindenki szurkoljon. Ez nem csak lehetőség, a B-Középben szurkolni kell! Aki nem szeretne szurkolni, az lehetőleg a C1-es szektorban foglaljon helyet.
– Senki ne kamerázzon, fényképezzen a mérkőzés alatt. Rengeteg fotós és videós lesz kint, akik konkrétan a tábort fogják venni. Így majd vissza tudjátok nézni a szurkolást.
– Figyeljetek oda az alkoholfogyasztásra. Mindenki felelősségteljesen viselkedjen. A mérkőzésen NE dobjatok semmit a pályára, illetve a különböző petárdák/hanggránátok használata és behozatala TILOS! Ezeket mellőzzétek.
– A Tábor egységesen zöld-fehér-fekete színekbe öltözzön.

Bármilyen kérdésetek vagy problémátok van a mérkőzéseken keressétek a csoportokat.

A parkolással kacsolatban és egyéb fontos információkról az alábbi linken olvashattok:
http://www.fradi.hu/…/szurkoloi-informaciok/20171031/c/18602

ROBBANJON A TÁBOR!

Green Monsters 1995
B-Közép 1928