A lányok az Esbjerggel, a fiúk az Olympiakosszal csapnak össze – Andrea Lekic, Allan Heine és Debreczeni Dávid nyilatkozott a mai meccsek előtt.

Férfi kézilabda, Európa Kupa, elődöntő, visszavágó
Görögország, Athén, 15.30: Olympiakosz Pireusz – Ferencváros
Jegy: 10€ – megvásárolható a helyszínen.
Oddsok a mérkőzésre: H – 1.89, D – 8.00, V – 2.36, további fogadási események: TippmixPRO

Az odavágón 28-28-as döntetlen eredmény született.

Debreczeni Dávid a FradiMédiának:

Női kézilabda, Bajnokok Ligája, negyeddöntő, odavágó
Érd, 16.00: Ferencváros – Team Esbjerg
Jegy: minden belépő elkelt a mérkőzésre!
TV: SportTV
Oddsok a mérkőzésre: H – 3.35, D – 10.50, V – 1.57, további fogadási események: TippmixPRO

Allan Heine a FradiMédiának:

Andrea Lekic

Ha az előző szezon egy hullámvasút volt, akkor az idei egy hullámvasút a négyzeten… Elképesztő, hogy tudtunk elérni a rossz szezonkezdet után. Ez a legnagyobb erősségünk, sosem adjuk fel. A Fradinak megvan az Európában ismert karaktere, a mi feladatunk, hogy ezt meg is tartsuk, ez segített minket többször is a szezonban, bízunk benne, hogy így lesz a folytatásban is. Nem az igazi arcunkat mutattuk az Esbjerg elleni csoportmeccsek alatt, egyszer sem volt teljes a csapatunk, így a játékunk se. Később kezdtünk el jobban játszani. De azt kell mondanom, hogy az Esbjerg az esélyesebb, remek szezonjuk és kiváló csapatuk van. Tartanunk kell velük az iramot, nem szabad engednünk, hogy a hibáinkat kihasználják. Nagyon jók a lerohanásokban és remek játékrendszerük van Nora Mörkkel a támadásban, a kulcs az lesz, hogy őt megállítsuk. Egy újabb csodát várok, októberben ki gondolta volna, hogy most a negyeddöntőről és egy lehetséges Final4 szereplésről beszélgethetünk?

Allan Heine

Megvan a tervünk Reistad, Breistol, Mörk, illetve beállóban Iversen ellen is, de az Esbjergnek összességében nagyon erős kerete van, a világklasszis szélsőikről sem feledkezhetünk meg. Szóval, nekünk az egész csapat ellen megoldást kell találnunk, de tény, hogy Reistad az egyik kulcsjátékosuk, meg kell próbálnunk alkalmazkodni hozzá . Fontos lesz, hogy a védekezésünk stabilan álljon a lábán, ez adhat önbizalmat és lendületet a támadásokhoz is.

EHF, Fradi.hu