Az Európa Kupa elődöntő első meccsén ikszeltünk az Olympiakosszal – Bognár Alex, Győri Kristóf, Imre Bence és Pásztor István értékelt az összecsapás után.

Férfi kézilabda, Európa Kupa, elődöntő, odavágó
Ferencváros 28-28 (13-11) Olympiakosz Pireusz
Gólok: Imre 8, Kovacsics 4, Mikita 4, Nagy 4, Bognár 3, Debreczeni 2, Balogh 1, Bujdosó 1, Pordán 1

Beszámoló: Fradi.hu

Rövid összeállítás a mérkőzésről:

Bognár Alex, Győri Kristóf, Imre Bence és Pásztor István mérkőzés utáni értékelése:

Bognár Alex

Nagyon nehéz meccs volt, szerintem nem mindig mozogtunk úgy a görög védőfallal szemben, mint szerettünk volna, sokszor középre tereltek minket. Rossz érzések van bennem, amiért a végén feljöttek és nem kerültünk előnybe, de ott van még a visszavágó, úgyhogy fel kell emelni a fejünket!

Pásztor István

Borzasztó nehéz mérkőzés volt, nem nagyon volt cserelehetőségünk. Szinte végig három belső posztos játékossal a pályán – akik közül az egyik alapvetően védekező specialista – elég sokat kihoztunk a támadójátékból, hozzájuk csatlakozott még jobbátlövő poszton egy válogatott szélső. A védekezésben sok mindent jól csináltunk, amikor kicsit lejjebb esett a koncentráció, akkor kevésbé voltunk sikeresek. Hősiesen küzdöttek a fiúk, mindent megtettek, amit csak lehetett. Nem tudom, mennyire látszott kintről, de nagyon nehéz meló volt, brutálisan sokat kivett mindenkiből. Remélem, hogy a szerdai bajnokira össze tudjuk szedni magunkat.