A meccsről Vogel Somát és Varga Zsoltot kérdezték – az OBI-es bajnoki döntőre pedig elkezdődött a jegyek értékesítése. A keddi, OSC elleni meccsre a belépők 2500 Ft-ba kerülnek, elővételben a népligeti sporttelepnél lehet beszerezni őket – a részletek ide kattintva olvashatóak.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport, 13. forduló
Komjádi-uszoda, 20.00: Ferencváros – AN Brescia
Jegy: 2000 Ft
TV: LENtv / M4 Sport

Fekete Gergő nyilatkozott a FradiMédiának:

Vogel Soma

Nagyon keményen dolgozunk a legutóbbi meccsünk óta. Ez a Brescia elleni mérkőzés nagyon fontos, de ahogy tudom, nincs reális esélyünk feljebb lépni a tabellán. Tökéletes felkészülés lesz ez a meccs a bajnoki döntőre.

Varga Zsolt

A Brescia egy nagyon gyors, fizikálisan is erős és egy nagyon jó modern vízilabdát játszó csapat. Nekünk most ebben a sorozatban a bajnoki döntő lesz a legfontosabb, annak a részeként tekintek a meccsre. Nyilván önmagában is egy presztízsmérkőzés, ez egyértelmű, fontos is a meccs, de mégis egy felkészülési folyamatban vagyunk benne. Jó lenne előre lépni a BL-ben, de most a legfontosabb a jövőheti OBI-es finálé. Van hasonlóság a következő két ellenfelünk játéka között, például mindkét csapat előszeretettel él a lefordulás eszközével. Ebben a tekintetben számunkra mindenképpen jó felkészülési lehetőséget jelent a Brescia elleni péntek esti mérkőzés. Természetesen fontos, hogy a védekezésünk stabil legyen és már a támadásaink úgy fejeződjenek be, hogy azt követően képesek legyünk a jó védekezésre. Kisebb fájdalmak, sérülések, betegségek most is nehezítik a munkát, mint mindig, de a csapat nagyjából rendben van.

Fradi.hu / VLV