A Büntető szerint ezután több szerepet kaphatnának a fiatalok.

Ferencvárosi TC – A nemzetközi szereplés mellett jutott erő a hazai feladatokra is

Az FTC számára a hazai első osztály aktuális kiírása nem szólhat másról, csakis a bajnoki címről. A zöld-fehérek így vágtak neki ennek a szezonnak: az első hat találkozójukat megnyerték, és annak ellenére is vezették a tabellát, hogy kettővel kevesebb mérkőzést vívtak, mint üldözőik. Októberben átmenetileg megtorpantak, de azóta sikeresen korrigáltak, így útban vannak zsinórban ötödik bajnoki elsőségük felé.

Sztanyiszlav Csercseszov csapatának fölényére jellemző, hogy elsősorban nem is a bajnokságra, hanem a nemzetközi színtérre fókuszált, ezúttal is sikeresen. Az első osztályban sokszor a B sor is megállíthatatlan feladat elé állítja az ellenfeleket, de nem is csoda, hiszen olyanok szerepelnek a bajnokikon, mint Xavier Mercier, aki a belga élvonalból érkezett, vagy Amer Gojak, aki a Dinamo Zagreb húzóembere volt egykoron.

A kérdés számukra már csak az maradt a folytatásban, hogy mikor biztosítják be az aranyérmet, s ha ez sikerül, akkor kapnak-e több lehetőséget a fiatalok – Lisztes Krisztián, Damir Redzic – a bizonyításra.

forrás: bunteto.com