Félidőben még vezettünk, végül egyenlítettek a hazaiak – a meccs után Borbély Ádám és Pásztor István értékelt.

Férfi kézilabda, NBI, 11. forduló
Budakalász FKC 25-25 (12-14) Ferencváros
Gólok: Nagy 5, Debreczeni 4, Ónodi-Jánoskúti 4, Balogh 3, Imre 2, Prainer 2, Bujdosó 1, Füzi 1, Kovacsics 1, Lékai 1, Mikita 1

Beszámoló: Fradi.hu

Borbély Ádám és Pásztor István sajtótájékoztatója:

Borbély Ádám

Megérdemelte az egy pontot a Budakalász, mert a két csapat közül a tudásához mérten ma jobban játszott. Nem kezdtük rossz tempóban a mérkőzést, támadásban szép dolgokat csináltunk, de utána kicsit megálltunk, és szinte végig döcögött a szekér. Jól lassította az iramot az ellenfél, szerintem még nem volt ilyen kevés gólos mérkőzésünk, és tényleg ez igazi katlan a kalásziaknak, mert nagyon sok csapat elvérzik itt.

Pásztor István

Azt kaptuk, amit vártunk, fordulók óta nagyon jó formában van a Budakalász, ez győzelmekben látszott és sajnos a mostani pontszerzésükben is. A problémánk és egyben örömünk, hogy az Európa Liga csoportkörében játszunk, sajnos most kezd kijönni, hogy nehéz egy héten két meccsre felkészülni nem is annyira fizikálisan, hanem főleg fejben, a pihenés és a munka aránya is teljesen felborul, ehhez még szoknunk kell. Megyünk tovább, piszok nehéz mérkőzésünk lesz kedden a Valur ellen, vár még ránk két bajnoki és megyünk majd Flensburgba is – szép teljesítmény két hét alatt… Az eredményesség záloga, hogy hozzászokjunk ehhez a kettős terheléshez.