A horvát sajtó szerint leigazolnánk a Dinamo Zágráb hatszoros bajnokát, Amer Gojakot, a belga szerint pedig a Nantes vinné Ryan Mmmaeét.

A még csak 25 éves bosnyák középpályás több, mint 200 tétmeccsen lépett pályára a horvát élcsapatban, kölcsönben pedig megfordult az olasz élvonalban, a Torinóban is. A helyi lapok szerint a játékos iránt, aki idén kevesebb szerepet kapott eddig, a cseh Sparta és a Fradi érdeklődik és még a napokban távozhat.

Úgy tudjuk, hogy ez valóban elképzelhető. A játékost négy éve a spanyol lapok szerint a Barcelona és angol információk szerint az Everton és a Fiorentina is figyelte, míg a Zágráb a hírek szerint korábban nemet mondott a Bayer Leverkusen és a Schalke 04 vételi ajánlatára is. Idén nyáron arról szóltak a hírek, hogy a másodosztályú Norwich City-be igazolásának a munkavállalási engedély körüli gond volt a gátja.

Egy belga sportújságíró arról írt, hogy a Nantes azért nem igazolja le Ryan Mmaeét, mert a Fradi egyértelműen elzárkózik a játékos eladásáról a VB előtt. Információink szerint a Nantes ilyen szándékáról a Fradinál nem tudnak.