A fiatalok a Honvéd elleni aranyrangadón szerezték meg a bajnoki címet.

Az utolsó fordulót pontelőnnyel várta Korolovszky Gábor csapata, azonban az első 60 perc után 0-2-re ment a vendégcsapat, így elúszni látszott a bajnoki cím, azonban Gágyor és Varga góljaival döntetlenre hoztuk a meccset és megérdemelten lettek bajnokok a srácok. Gratulálunk, hajrá Fradi! A tavaszi bajnokság gólkirálya Berényi Erik volt 8 góllal, Gágyor Domán pedig a harmadik helyen végzett.

Korolovszky Gábor

Nehéz mérkőzés volt. Az első félidőben nagyon magas szintű játékot mutattunk be, volt két hatalmas helyzetünk, amikkel nem éltünk, illetve véleményem szerint egy tizenegyest sem kaptunk meg, míg a másik oldalon sikerült gólt szereznie az ellenfélnek. Nem könnyű ilyenkor visszaállni a meccsbe, 0-2-ről pedig pláne. A mi srácaink elképesztő munkát tettek bele a meccsbe a második félidőben, szívvel és koncentrációval, ami igazán méltó volt a Ferencvároshoz. Így aztán sikerült felállnunk ebből a rossz helyzetből. Mindenki aki pályára lépett, még aki a legkevesebbet játszotta az egész idényben, az is nagyon tud most örülni ennek a sikernek. Két U16-os fiú is nálunk játszott, ők is magas szinten futballoztak. Ez egy kiváló közösség. Sajnos ez az utolsó napom velük, de ennél szebb utolsó napot el sem tudnék képzelni.

Bővebben a mai meccsről: Fradi.hu

A bajnokcsapat:

Tóth Zalán Rajmund, Hámori Dániel István, Hermán Dániel – Almássy Levente András, Ádámszki Milán István, Bagi Ádám Gyula, Berényi Erik, Bossányi Zétény, Farkas Ádám Péter, Gágyor Domán Szilárd, Onni Hanninen, Kokovai Csongor, Komáromi Bálint, Kókai Levente, Lestál Szilárd, Lukács Máté, Manner Balázs, Nimsz Ádám, Palaga Noel, Rácz Márton, Szabó Szilárd, Tomasek Gergő, Tóth Alex László, Ujhelyi Zsombor, Ulviczki Balázs, Varga Zétény István, Vas Balázs, Vén Áron, Vén Boldizsár, Zauer Márton Benedek

Vezetőedző: Korolovszky Gábor
Edző: Tóth János
Kapusedző: Kovács Attila
Erőnléti edző: Zima Dániel