A pesterzsébetiek nem hibáztak büntetőt, pénteken kettős rangadón javíthatunk.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 32. forduló
Ferencváros II 0-2 (0-1) ESMTK
Gól: Molnár (27.; büntetőből, 49.)

Mergl – Juhász, Könczey, Orosz, Arday – Godányi (Pajti, 63.), Mazzonetto A. – Gera, Pintér (Czékus, 63.), Lisztes (Vida, 30.) – Baturina

Az idegenbeli meccsen Mazzonetto Nicoló góljával 1-0-ra vertük meg az ESMTK-t, akik a forduló előtt 5 hellyel és 11 ponttal mögöttünk álltak a tabellán.

Az időjárásnak megfelelően álmosan kezdődött a meccs, az első 25 percben egyszer-egyszer próbálkozott mindkét csapat. A 27. percben Molnár lőtt a jobb alsóba egy jobb szélről visszagurított passzból, 0-1. Egy újabb vendég helyzet után a 43. percben egy távoli lövésnél a kapus pont Vida elé ütötte a labdát, de ő a védő szorításában mellélőtt.

A 49. percben Könczey mellett esett el a lőni készülő Molnár, aki az ebben az idényben szokatlan módon értékesítette is a tizenegyest, 0-2. A 60. percben Arday adott be kapásból egy átadást, de a fejest a kapus szögletre mentette. A szöglet elvégezte után a bíró a sípjába fújt, majd a szokásos kapu előtti lökdösődésért kiosztott egy védőnek egy sárgát, de nem ítélt tizenegyest. Újabb 10 perc elteltével a vendégek lőttek a léc felé, majd a meccs utolsó perceiben az ő kapusuknak kellett egy léc alá tekeredő szabadrúgást lehúznia, de az eredmény már maradt, 2-0-ra nyertek a pesterzsébetiek.

Folytatás igen kényelmes módon pénteken a paksi ASE-pályán, ahol az NB1-es meccs előtt 17 órától a sereghajtó Gerjen csapata fogad majd minket.