Megvan tartalékcsapatunk első idei idegenbeli győzelme.

Férfi labdarúgás, NBIII – Közép csoport, 13. forduló
ESMTK 0-1 (0-1) Ferencvárosi TC
Gól: Mazzonetto N. (8.)

Mergl – Juhász, Könczey, Leandro, Szücs – Pintér (Godányi, 92.), Mazzonetto A. – Vida (Pajti, 29.), Varga (Cubra, 68.), Mazzonetto N. – Gera

A hazaiak a forduló előtt két ponttal előttünk álltak, tavaly egy 1-1-es döntetlen mellett egy 2-1-es erzsébeti győzelem született a bajnokságban.

A múlt heti, Monor ellen meccshez hasonlóan ezúttal is remekül kezdtünk, a 8. percben Mazzonetto Nicoló küzdötte át magát két védőn, majd lőtte ki a bal alsó sarkot, 1-0, igaz, a gólban a kapus is jócskán benne volt. A szinte végig Fradi-mezőnyfölényt hozó meccsen sok helyzet nem adódott, az első félidő végén azonban akár két gólt is lőhettünk volna: előbb a gólszerzőnk kényszerítőzött Vargával, és lőtt, 3 percre rá pedig Mazzonetto Alessio labdaszerzése után pont ő vezethette egyedül a kapusra a labdát, de az védeni tudott.

A második félidő még ennél is kevesebb akciót hozott. Az 55. percben Pajti lőtt kevéssel felé, a 83.-ban pedig Merglnek egy ollózás után talán az egyetlen komolyabb védését kellett bemutatni, végül tehát izgalommentes meccsen 1-0-ra vertük meg az ESMTK-t.

Ezzel a sima győzelemmel immár 4 meccse veretlenek vagyunk, 19 ponttal pedig a 10. pozíciót foglaljuk el a tabellán. Most vasárnap az Örökrangadó felvezetéseként folytatás hazai pályán a Gerjen ellen, 11 órától.

Borbély Balázs

A Monor ellen aratott győzelem kellő önbizalmat adott a srácoknak erre a találkozóra. Úgy érzem, összeállt a csapat, ez pedig eredményességgel is párosul. Reméljük ezt sikerül is tovább vinni a következő mérkőzésekre.

Fradi.hu