Új játékos debütált a Dzurják-csapatban.

A múlt heti örökrangadón elszenvedett vereség után gyorsan javított öregfiúk-csapatunk. Rögtön támadólag lépett fel együttesünk, több helyzet is adódott a hazaiak kapuja előtt. Lengyel Béla előbb ziccerben a kapusba lőtte a labdát, majd nem sokkal később öt méterről a kapu fölé emelt. Ezt követően Palásthy Norbert, majd Bojan Lazic lövése kerülte el kevéssel a kaput. A jeget Vén Gábor szemfülessége törte meg, miután ügyes labdaszerzést követően büntetőt harcolt ki, amit Bubcsó Norbert magabiztosanértékesített (0-1). Néhány perc múlva ismét Bubcsó került helyzetbe, s okosan kilőve a bal alsó sarkot, kétgólosra növelte előnyünket.

A szünet után is folytatódtak a ferencvárosi támadások, az egyik végén pedig Palásthy Norbert az ötöstől okosan gurított a kapu közepébe (0-3). Szinte végi nálunk volt a labda, sorra vezettünk az akciókat, végül Bubcsó Norbert egy távoli lövéssel, amely a bal alsó sarokban kötött ki, megszerezte önmaga harmadik, egyúttal csapatunk negyedik találatát (0-4). A hajrában az országos bajnok atlétánk, Kazi Tamás is bemutatkozott csapatunkban – ő korábban a Dunaferr NB I-es együttesének igazolt labdarúgója is volt – és kifejezetten jó játékkal debütált az öregfiúk soraiban. A négygólos győzelem nem fejezi ki hűen a két csapat közti minőségi különbséget, mindenesetre a múlt heti, MTK-tól elszenvedett vereség után fontos volt ez a magabiztos győzelem.

A lefújást követően Bubcsó Norbert értékelt: – Jól tartotta magát az ellenfél az első gólig, majd miután megtörtük őket a vezetés megszerzésével, onnantól már könnyebb dolgunk volt. Ennek ellenére végig kellett a Fradi-szív, mindenki nagyon jól játszott védekezésben és támadásban is.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 8. forduló
Goldball ’94 FC 0-4 (0-2) Ferencváros
Gólok: Bubcsó 3, Palásthy

Szabó G. – Ujfalusi, Szűcs (Zsolnai), Szeiler, Fehér – Lazic, Vén (Kazi), Bubcsó – Lengyel (Győri), Palásthy, Jordáki

Fradi.hu