A Zalgiris szlovák támadója korábban Makkal is egy klubban szerepelt.

Az első meccsen pontrúgásokból találtunk be az északírek ellen, az edző nagyban alapoz ezekre, erről ismert Litvániában. Sokat gyakoroljuk. Jól mentem fel a szöglet után és a kapus mögött kötött ki a labda a hálóban. Istennek hála. Nagy előny volt számunkra a Linfield ellen, hogy zajlik a bajnokság, játékban vagyunk. A következő szakaszban ez már nem biztos, hogy igaz, hisz az ellenfelek feltöltődhettek a szünetben. Mindennek megvan az előnye és a hátránya.

Mindennél fontosabb volt az első körben továbbjutnunk. A bajnokcsapatoknak az Európa Konferencia Liga miatt nagyobb az esélye megélni a kupaőszt, és már biztos, hogy van még hat selejtezős meccsünk. A Linfield elleni továbbjutás volt az abszolút prioritás. Meglátjuk, mit hoznak a következő körök. Azt tudjuk, hogy jó ellenfeleket.

[A Ferencváros] nagyszerű csapat. Nagy múltú, erős gazdasági hátterű, remek játékosokkal. Nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk. Megpróbáljuk megnehezíteni a dolgukat. [Makkal] jól ismerjük egymás, Nürnbergben játszottunk is együtt. Azonban nem vagyunk napi kapcsolatban.

– Jakub Sylvestr