Az MTK-val közösen, „Vova” felügyelete alatt készülnek a lányok.

Alicia Stolle, Csiszár-Szekeres Klára, Emily Bölk, Hársfalvi Júlia, Julia Behnke, Kovács Anett és Tóth Nikolett az elmúlt hetekben egyéni edzéseket végzett, majd július 19-én kezdi a közös felkészülést, illetve hozzájuk csatlakozik a korosztályos Európa-bajnokság után Ferenczy Diána. Augusztus közepéig a keret partnercsapatunkkal, az MTK-val közösen, a kék-fehérek vezetőedzője, Golovin Vlagyimir, valamint kapusedzőnk, Duleba Norbert szakmai felügyelete mellett edz és vesz részt felkészülési mérkőzéseken. Július 30-án a DVSC, augusztus 6-án a Kisvárda, augusztus 11-én pedig ismét a DVSC ellen gyakorol a csapat ilyen felállásban.

Az első, tisztán ferencvárosi felkészülési mérkőzést augusztus 17-én, hazai pályán, a Szombathely ellen vívja együttesünk. Augusztus 20-án és 21-én Nagyváradon veszünk részt tornán – a DVSC-vel, a Nagybányával és a CSM Bucuresti-tel együtt. Augusztus 24-én a Siófok otthonában lépünk pályára, majd augusztus utolsó hétvégéjén, 27-én és 28-án Kaproncán a Podravka, a Krim és a Siófok mellett ismét négycsapatos tornán szerepelünk. A felkészülést szeptember 1-jén, hazai pályán zárjuk, a Mosonmagyaróvár ellen játszunk.

Fiataljaink közül többen is más csapatban kezdik majd az őszt: Bánfai Kíra az MTK-hoz kerül kölcsönbe, továbbá az NBI-ben fog szerepelni Ballai Borbála (Vác), Kovalcsik Jázmin (Vác), Hadfi Gréta (Érd), Ludvig Krisztina (Vasas), Zsigmond Panna (Vasas), Böhm Nikolett (Vasas) és Zentai Dorottya (MTK), Györfi Dóra az NB I/B-ben a feljutásért harcba induló Egerbe, Zsembery Viktória pedig a spanyol első osztályú Tenerifébe igazol. Az utánpótlás szezonjáról bővebben ide kattintva olvashattok

Fradi.hu