Az U19 és az U16 is győzelemmel örzi első helyét a tabellán, a hétvége harmadik meccsén a Paks otthonában szenvedett vereséget az U15.

U19 Felsőház
Ferencváros-Győr 2-0 (1-0)
G.: Gera (43.), Katona (49.)

Mergl – Juhász, Molnár, Szücs, Tölgyes (Dragóner, 82.), Pintér D. (Lukács, 88.), Fenyvesi, Katona, Czékus, Szécsi, Gera (Németh, 60.)
E.: Borbély Balázs

A Borbély-csapat az első helyen 6 pontot hozott a felsőházba, az első felsőházi fordulóban az alapszakasz másodikja ellen léptünk pályára és meggyőző sikert arattunk, így máris 4 pont az előnyünk a második Honvéd és a harmadik Győr előtt. Csak így tovább!

U16 Felsőház
MTK-Ferencváros 1-5 (0-1)
G.: Majoros (69.), ill. Lisztes (12. – 11-es), Berényi (66., 88.), Tomasek (75.), Almássy (91.)

Tóth Z. – Kókai, Palaga, Farkas (Bognár, 67.), Manner (Gágyor, 52.), Tóth A., Rácz (Tomasek, 67.), Berényi, Lestál (Balogh M., 81.), Kruppa, Lisztes (Almássy, 81.)
E.: Korolovszky Gábor

Ez a korosztály is első helyen fordult rá a felsőházra, de miután a második Vasas is hozta a kötelezőt a Haladás ellen, így „csak” egy ponttal vezetnek a bajnokságban.

U15
Paks-Ferencváros 3-1 (2-1)
G.: Palóka (3.), Hefkusz (16.), Győrfi (69.), ill. Bagi (31.)

Dömötör – Szokai, Ujhelyi, Komáromi, Csánk-Takács, Vitályos (Ádámszki, 57.), Nimsz (Szulimán, 77.), Lakatos, Varga Z., Bagi, Miskolczi (Ignácz, 67.)
E.: Gulyás Gábor

Ebben a korosztályban a tizenhat csapatos bajnokság a tizenhatodik körrel folytatódott, a mieink maradtak a hetedik helyen a vereség ellenére is – a Paks a tizenkettedik.

Palásthy Norbert, az akadémia igazgatója a Fradi.hu-nak nyilatkozott:

Jó szakmai erőkből álló stábok alakultak ki az összes korosztályunknál. Továbbá nagyon fontosnak tartom, hogy fiataljaink számára lehetségessé vált odakerülni a felnőtt csapatunkba, hiszen Sergei Rebrovnál már bemutatkozhatott több játékosunk is, mint például Redzic Damir vagy Csontos Dominik. Nagyon szoros az együttműködés az NB I-es csapat és a korosztályos gárdák között, ugyanis a Fradi sportmenedzsere, Hajnal Tamás erősen bevonja magát az utánpótlásba, ezáltal folyamatosan nyomon tudják követni a fiatalokat. Ez egy fontos visszacsatolás a számunkra és a gyerekek előtt is ott a példa, hogy valóban odakerülhetnek a felnőttekhez. A játékosok mellett a háttérstáb is hozzá tette a maga részét a sikerekhez a szertárosoktól kezdve, az erőnléti edzőkön át a szakvezetőkig. A filozófiánk az, hogy nem elsősorban eredményekben gondolkodunk, hanem nevelésben. Az a fontos, hogy minél több játékost tudjunk a felnőtt futball felé áramoltatni. Az edzők is ennek megfelelően tudnak dolgozni, mivel nincs eredménykényszer, a cél a nevelés. Ezáltal egy morálisan nagyon jó együttműködés alakult ki a komplett utánpótlásban.