Egy távozó is lesz a szezon végén.

A válogatottban is bemutatkozott jobbszélső, Bujdosó Bendegúz, a balszélső Bohács Sándor és a beállós Pordán Bálint is egyaránt két-két évre írt alá a Ferencvároshoz.

Nagyon örülök a három hosszabbításnak, hiszen mind a három játékos fontos láncszeme a csapatnak – kezdte Király Sándor szakosztályvezető. – Közülük is kiemelném Bujdosó Bendegúzt, aki már a másodosztályban is a csapatunk tagja volt, azóta pedig céltudatosan készül hétről hétre. Bendi most élete formájában játszik, ezt is bizonyítja, hogy a válogatottban két mérkőzésen százszázalékos lövőteljesítménnyel mutatkozott be. Nagyon remélem, hogy a jövőben nemcsak a Ferencvárosban, hanem a nemzeti csapatban is lehetőséget kap arra, hogy bizonyítsa, hogy jelenleg ő a legjobb magyar jobbszélső.

A hosszabbítások mellett egy távozóról is be kell számolnunk: Schäffer Zsolt a szezon végén Csurgóra igazol. „Zsolt a Ferencvárosban vált stabil NB I-es játékossá. Köszönjük neki, amit a klubért tett, és sok sikert kívánunk neki Csurgón!” – nyilatkozta Király Sándor.

Fradi.hu