Tegnap csak egy edzése volt a csapatnak, délutánra pihenőt kaptak a fiúk.

– A szerdai mérkőzésen a második gólodat szerezted az edzőtáborban – mit jelent mindez számodra?
– Egy csatárnak mindig jó érzés gólt szerezni, én is boldog voltam, hogy újra eredményes tudtam lenni. Persze, tisztában vagyok vele, hogy a marbellai góljaimat barátságos mérkőzéseken szereztem, ezek a meccsek csak a felkészülésünket szolgálják a tavaszi szezonra, de bízom benne, hogy hasonló formában tudom majd folytatni, amikor tétmérkőzéseket játszunk a bajnokságban.

– Csütörtök délután pihenőt kaptatok, nem volt edzés. Mivel töltöttétek a szabadidőtöket?
– Néhányan kimentünk a szállásunktól alig kétpercnyi sétára található tengerpartra, megittunk egy-egy kávét és élveztük a napsütést, jó volt kicsit kikapcsolódni. Utána volt egy értekezletünk még este, péntek délelőtt pedig újabb edzéssel folytatódik a munka.

– Jövő szerdán már bajnoki mérkőzést rendeznek – hogy látod, készen áll a csapat erre?
– Természetesen, készen is kell állnunk, hiszen fontos mérkőzés következik – ha legyőzzük az ellenfelünket a korábbról elhalasztott meccsen, tovább növelhetjük az előnyünket a tabella élén. Ugyanott szeretnénk folytatni, ahol az őszi idény végén abbahagytuk. A bajnokság második felében is mindent megteszünk majd azért, hogy megnyerjük a bajnokságot, mindannyiunknak ez a célja.

Teljes interjú: Fradi.hu

További fotók: csütörtöki edzés @ FTC facebook