A széteső Dunaferrből érkeznek.

Futsal csapatunk új igazolással erősítette meg csapatát, januártól csatlakozik a keretünkhöz Németh Péter a Dunaferrtől. A rutinos játékos nagy erősítés együttesünk számára, hiszen 114-szeres válogatott futsalos, valamint több, mint 400 NB I-es meccse van, így jelentős tapasztalattal a háta mögött segítheti együttesünket.

Bár korábban már tárgyaltunk a közös jövőről, mégis most hozta így az élet, hogy a Fradiban folytathatom. Megtiszteltetés, hogy lehetőséget kapok, és szeretném mind a pályán, mind a szakmai munkában segíteni a csapatot. Meggyőződésem, hogy a bajnoki tabella jelenlegi állása nem tükrözi hűen, a bennünk rejlő potenciált. Azon dolgozunk, hogy a bajnokság hátra lévő mérkőzésein ezt bebizonyítsuk. Mindenkit ismerek itt, sok barátom lesz újra csapattársam, ez is extra motivációt ad. Örülök, hogy itt lehetek! – mondta Németh Péter az aláírást követően.

Mellette Östör Martin is zöld-fehérben folytatja:

Több megkeresésem is volt, de azért döntöttem a Fradi mellett, mert úgy érzem, itt tudok a legtöbbet fejlődni! Örülök, hogy rutinos csapattársaim lesznek, akiktől sokat tudok tanulni. A célom egyértelműen, hogy a csapattal minél feljebb végezzünk a tabellán, én pedig szeretnék gyorsan beilleszkedni, és minél előbb bizonyítani, hogy itt a helyem!

Bővebben: Fradi.hu