Férfi kézilabda csapatunk beállója mellett a szélső Szakály Benedek, valamint az átlövő Nikola Ivanovic is távozik.

Férfi kézilabdacsapatunk jövő évi keretének nem lesz tagja az idén nagyon kevés játéklehetőséget kapó Szakály Benedek és Nikola Ivanovic sem, nekik további sok sikert kíván klubunk! Ugyancsak elhagyja a Ferencvárost Debreczeni Dávid, aki kulcsembere volt csapatunknak az elmúlt két évben, a 27 éves beállós Tatabányára igazol.

Nagyon szerettem itt játszani, hálás vagyok mindenkinek, az edzőknek és a játékostársaknak is, hogy tanulhattam tőlük. Nagyon boldog két évet töltöttem a Fradiban, tényleg kiváló kapcsolat alakult ki közöttem és a csapattársaim között, remélem, hogy összehoz még bennünket az élet – búcsúzott Debreczeni Dávid – Lejárt a szerződésem, így szabadon igazolhatóvá váltam. Menedzserem körülnézett, milyen lehetőségeim vannak. Mondhatnám, egy közös érdeklődés, illetve megkeresés eredményeként választottam a Tatabányát.

Nagyon szerettük volna megtartani DD-t, akinek személyében nemcsak egy kiváló játékos, hanem egy nagyszerű ember távozott a Ferencvárostól. Szívből kívánom, hogy a nagy célja, a válogatottság minél hamarabb összejöjjön neki, mert minden képessége megvan hozzá” – mondta Király Sándor szakágvezető.

Fradi.hu, Tatabánya KC nyomán.