Célba értek a Green Monsters hagyományos szurkolói karácsonyi gyűjtésének adományai.

Szurkolótársaink!

Idén 10., jubileumi alkalommal szerveztünk adománygyűjtést a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikának. A kórháztól egy elég hosszú listát kaptunk arról, hogy milyen tárgyi adományokra lenne szükségük, de ahogyan minden évben, idén is rengetegen álltatok mellénk ebben az ügyben és a TI segítségetekkel közel 2 millió forintnyi adományt sikerült gyűjteni, azaz a kórház által adott listáról minden kért eszközt megszereztünk, ezen kívül rengeteg csokoládéval, gyümölccsel, üdítővel, diabetikus édességgel is meg tudtuk lepni a gyermekeket.

Rengeteg ismert ember és sportoló is az ügy mellé állt, illetve a Ferencvárosi Torna Club több szakosztálya,- futball, vízilabda, kézilabda -, is kivette a részét a segítségnyújtásból.
A gyűjtéshez kapcsolódóan egy jótékonysági focitornát is szerveztünk, amelyen egy kisfiú, – Pintér Attika -, egyik nagy álmának megvalósulásában is segédkeztünk. Erről a csodás napról itt olvashattok bővebben.

Minden évben példátlan összefogásnak vagyunk tanúi ezen ügy kapcsán, de azt gondoljuk, hogy idén minden eddigi elképzelésünket felülmúltátok. Nagyon hálásak vagyunk érte!

A kórházi adományátadás képeit ezen a linken tudjátok megnézni.

Megyünk tovább a megkezdett úton, jövőre is Veletek!

Hajrá Fradi!

Green Monsters