A fiúk hazai pályán a Komló ellen, a lányok pedig idegenben, Érden lépnek pályára.

Férfi kézilabda, NBI, 1. forduló
Elek Gyula Aréna, 11.00: Ferencváros – Komlói Bányász
Jegy: álló 1500 Ft, ülő 2000 Ft – megvásárolható online és a helyszínen.

Vezetőedzőnk, Horváth Attila így várja a szezonnyitót:

Női kézilabda, NBI, 1. forduló
Érd, 17.15: Érd – Ferencváros
Jegy: a vendégbelépők mind elkeltek.
TV: M4 Sport

Elek Gábort kérdezte a FradiMédia a meccsről:

A ferencvárosi televízió is felkereste csapatunkat:

Csapatkapitányunkat, Kovacsics Anikót is meginterjúvolták:

Készen állunk?
Kemény hetek vannak mögöttünk, nagyon sokat és jól dolgoztunk, de abban azért biztos vagyok, hogy a szezon során leszünk még jobb formában. Ezzel együtt igen, készen állunk a rajtra, és arra is, hogy megküzdjünk a kihívásokkal, amelyek idén is szép számmal állnak előttünk.

A korábbi évekhez képest mindenképp pozitív, hogy ezen a nyáron komolyabb hiányzások és jelentősebb sérülés nélkül dolgozhattatok végig.
Ez nagyon sokat jelenthet, hiszen végre mindenki ismeri a részleteket már a rajtnál is, nem kellett azzal foglalkozni, hogy épp ki nem tud edzeni, kit kell pótolni, vagy, hogy kinek kell utólag begyakorolnia a variációkat. Illetve a csapategység szempontjából is igen hasznos volt, hogy a nyáron végig együtt lehettünk.

Milyen szezon elé nézünk?
A tavalyinál is nehezebbnek tűnik számomra… Ez a Siófok már nem az előző évi, szerintem jobbá vált, miként az Érd is, amely együtt tartotta legjobbjait, a Győr pedig hasonlóan kimagaslik, mint eddig. Szeptemberben ezzel együtt is sok pozitívum lehet – bízom a csapatban és tudom, hogy a szurkolóink most is mellettünk állnak majd. Csak akkor lehetünk sikeresek, ha a keret összes tagja ugyanúgy hozzáteszi a részét, ha mindenki elvállalja a felelősséget, ha senki sem tekinti magát kiegészítő embernek. Mert mindenkire szükségünk van, nem lehet, hogy bárki is meghúzza magát, mert akkor megbomlik az egyensúly.

Teljes beszélgetés: Fradi.hu