Csapatkapitányunk értékelt a Dinamo elleni BL-selejtező lefújása után.

Nem tudom mi történt, szégyellem magam a csapat nevében is. Amire felkészültünk, hogy a lepattanó labdákat felszedjük, mert abból veszélyesek, aztán abból kapunk két gólt. Úgy jöttünk ki, hogy megpróbáljuk megfordítani, erre az első öt percben kapunk két gólt és el is dőlt a mérkőzés” – összegzett rögtön a lefújás után Lovrencsics Gergő, a Fradi csapatkapitánya.

Ezen a szinten ha nem rúgjuk be a helyzeteket, az megbosszulja magát. Az nem lehet, hogy az elején kihagyunk 3-4 százszázalékos helyzetet. Nem szeretném egyik játékostársamat se bántani, de ez a legmagasabb szint, tanulnunk kell ezekből, és felkészülnünk az Európa Liga selejtezőjére” – mondta a csapatkapitány a kihagyott ziccerekkel kapcsolatban.

Profik vagyunk, fel kell állni! Egy ilyen pofon után is fel kell tudni állni. Ki kell tenni a szívünket, lelkünket a pályára. Most fáj, fájni fog még holnap is, de az a dolgunk, hogy egy hét múlva már ne fájjon. Profik vagyunk, úgy kell hozzáállni, hogy bejussunk az Európa Liga csoportkörébe” – zárta mondandóját a válogatott védő.

M4 Sport