A csapatunk tegnap belefutott a késbe, és súlyos vereséget szenvedett. Szombaton a Kaposvár ellen kezdjük a bajnokságot, segítsük azzal szeretett clubunkat, hogy ebben a nehéz pillanatban is mellé állunk. Mutassuk meg, mi az a Fradi, mi az a fradizmus!

A Bajnokok Ligája selejtezők hazai mérkőzései örömtelien magas, telt ház közeli nézőszámokkal mentek le: büszkék voltunk a csapatra a Ludogorec ellen, örültünk a máltaiak elleni sima továbbjutásnak és tudomásul vettük – emelkedett hangulatban -, hogy magukból mindent kiadó srácoknak a Dinamo Zágráb egyelőre túl nagy falat. Most mutassuk meg, hogy a Ferencvárossal vagyunk akkor is, amikor nehéz helyzetben van a gárda – gyere ki te is a Kaposvár ellen! Focistáinkkal a meccs után beszélgetve mindenkinél előjött, hogy mennyire jólesett számukra az egész meccsen zseniálisan szurkoló tábor kiállása a csapat mellett a lefújás után. Erre szombaton is szükség van – és nem csak a tábortól, sőt!

Egy hazai 0-4-ből soha nem könnyű felállni. De egész biztos, hogy sokkal könnyebb lenne szombaton és jövő csütörtökön is (akár izraeli, akár litván lesz az ellenfél) ez a feladat, ha a fradistáknak oly sok örömet okozó csapatot továbbra is sokan támogatnák a lelátóról.

Az idei kupasorozat is megmutatta, mennyire fontos a bajnoki cím, Magyarországról leginkább az NBI bajnokaként lehet a nagyobb nemzetközi eredményhez az esélyért megküzdeni, ehhez pedig nagyon fontos a jó bajnoki szezonkezdet is. Ehhez mi, szurkolók is hozzátehetjük a magunkét, mind a bajnokságban, mind az Európa Liga selejtező playoff körében, ahol egy esetleges siker az elmúlt tizenöt év legjobb nemzetközi eredményét hozhatná el clubunknak.

Könnyű a sikerben fradistának lenni, nehezebb ilyenkor: gyere ki te is szombaton és mutasd meg, hogy a nehézségben is fradista vagy! Legyünk legalább tízezren a Kaposvár ellen is, segítsük felállni a 30. bajnoki címet és az Európa Liga selejtező playoffot elhozó csodálatos Ferencvárost a padlóról!

Hajrá Fradi!

Az Üllői129 szerkesztősége

Jegyeket szokás szerint a meccsjegy.fradi.hu-n válthatsz.