Dénes elmondta, hogy a csapat mögötti példátlan összefogást igyekeznek majd meghálálni a folytatásban.

Dibusz Dénes

Hasonló kezdésre számítottunk, mint ami az első mérkőzésen volt. Ennek ellenére volt két olyan helyzetünk is, amikor megszerezhettünk volna a vezetést. Negyedóra múlva viszont ők szerezték meg a vezetést, sajnos minden kisebb hibánkat könyörtelenül kihasználták. Ha Sigér Dávid kapufás lövése beljebb megy, vagy a második félidő második percében nem kapunk ilyen gólt.. Kár erről beszélni, mert ezen már sajnos nem tudunk változtatni. Mindenki a maximumot nyújtotta a mérkőzésen, mindent megtettünk a pályán, sajnos a jobb csapat jutott tovább.

Kint nagyon jó eredményt értünk el, de a mai mérkőzés megmutatta, hogy a Dinamóban komoly minőség van, nagyon komoly játékerőt képvisel, ezt pedig ma sajnos bizonyítani is tudták a játékosai. A támadósorban van négy-öt olyan játékosuk, akik közül mindenki képes eldönteni egy meccset vagy egy párharcot is. Az eredmény talán egy kicsit túlzó, de a gyors gólok és a kiállítás megfogta a csapatot, a végén már arra kellett figyelni, hogy minél kevesebb kapott góllal ússzuk meg a meccset.

Próbáltunk a saját játékunkra koncentrálni, de ezúttal meg kell hajolnunk a nagyobb játékerő előtt, és kalapot kell emelnünk a Dinamo teljesítménye előtt. Ebben a sorozatban a Ludogorec ellen bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk magasabban jegyzett csapatok ellen is jól teljesíteni, de ez sajnos ma nem sikerült. A csapat nagy álma a Bajnokok Ligája csoportköre volt, ez sajnos elúszott, de vannak célok, amikért még küzdhetünk, mindent meg fogunk tenni, hogy az Európa Ligában szerepelhessünk ősszel, és a kitűzött célunkat elérjük. A gólok közül mind nagyon fájt, az első is felért egy tőrdöféssel, de a második félidő elején is a legrosszabbkor kaptunk gólokat. A csapat küzdött, mindenki megtett mindent, ami tőle telt, de egy ilyen jó csapat kegyetlenül bünteti a hibákat, a kiállítás után pedig már minden el is dőlt.

Ha egy pozitívumot kiemelhetek, akkor az a szurkolás volt, példátlan összefogás alakult ki a csapat mögött, amit nagyon köszönünk, és megpróbáljuk ezt meghálálni. Tényleg jó volt átélni annak ellenére, hogy csúnya vereség lett a vége. Azt gondolom, értékelték azt, ahogy az elmúlt mérkőzéseken belementünk a párharcokba, ahogy hozzáálltunk a mérkőzésekhez, nem álltunk vissza védekezni, próbáltunk olyan focit játszani, amit elterveztünk. Nem tehetünk mást, mint előre tekintünk, de nehéz lesz feldolgozni ezt a meccset, pár napra biztos lesz ehhez szükségünk, de jön a Kaposvár elleni bajnoki és az Európa Liga is, sok időnk nincs keseregni.

Csakfoci, NSOTV, Origo