Gólerős támadók csatlakoztak clubunkhoz.

Gergály Gyula Zalaegerszegen nevelkedett, végigjárta a korosztályokat a nagypályás csapatnál, majd Budapestre költözött, ahol egyetemi szinten kezdte el a futsalozást. Az első NB II-es szezonja a 2015/2016-os volt, ekkor 20 gólt szerzett, majd a következő két idényében is megközelítette ezt a számot, az előző bajnokságot pedig már az NB I-ben kezdte meg, és itt is szerzett 14 gólt, valamint stabilitásával segítette a csapatot.

Kiváló csapat alakul a Fradinál, örülök, hogy egy ilyen együttes részese lehetek. Remélem, hogy a lehető legjobb szezont tudjuk majd produkálni, egyértelmű célunk a felső ház, aztán meglátjuk, hol végzünk. Látva az új csapattársaimat, a gólszerzéssel nem hiszem, hogy probléma lesz, inkább a védekezés összerakása lesz a kérdés, de ez a feladat remek helyen van Roni Ribeiro mester kezében. Külön örülök neki, hogy Fülöp Viktorral együtt jöhettünk ide, akinek szerintem nagy jövője van a futsalban” – mondta Gergály.

Fülöp Viktor Gyöngyösön nevelkedett nagypályán, és 17 évesen itt kezdett el futsalozni is, be is mutatkozhatott az NB II-ben. Ezt követően néhány év kihagyás után a 2015/2016-os szezonban tért vissza a futsalhoz, majd a Szigetszentmiklóshoz igazolt, amellyel a második idényében feljutott, mindkét szezonban 20 gól felett termelve.

Az előző idényben az élvonalban sem állt meg, 16 találatig jutott, ellenünk is betalált az osztályozón, a következő idénytől azonban már ő is Fradi-címerben küzdhet a sikeres szereplésért.

Magyarország legnépszerűbb és legnagyobb szurkolótáborral rendelkező klubjához igazolhattam, így nem is lehetnék boldogabb! A háttér, amit a vezetőség nyújtani tud, valamint a keret, amely alakul, lehetőséget teremt arra, hogy eredményes szezont tudjunk produkálni. Mindent megteszünk azért, hogy sikeresek legyünk!” – mondta Fülöp.

Fradi.hu