Pólósaink szakosztály elnöke újabb fontos pozíciót vállalt el – clubunk olimpiai bajnoka, Székely Bulcsú is elnökségi tag lett.

A Magyar Vízilabda Szövetség 2019-es megismételt közgyűlését tartották szombaton, ahol Madaras Norbert kétszer olimpiai- és kétszeres világbajnokot az alelnökének, Székely Bulcsú olimpiai- és kétszeres Európa-bajnokot pedig elnökségi tagjának választották meg.

Madaras Norbert

Tulajdonképpen engem a Liga jelölt és a klubok alelnöknek. Azzal, hogy az Attila elnök lett, volt egy, mondjuk így szabaddá váló, megüresedett alelnöki hely. Néhány hónappal ezelőtt jelezte nekem a liga elnöke, Tóth Sándor, hogy esetleg rám gondolnának és úgy kezdődött, hogy a klubok engem egy ligaülésen megválasztottak. A közgyűlés most elfogadta vagyis megerősítette ezt az alelnöki jelölést, úgyhogy röviden ennyi ennek a története. Bár ennél azért sokkal bonyolultabb volt, sokat vívódtam is magamban, hogy elvállaljam-e. Amellett, hogy ez nagyon nagy megtiszteltetés, de azért van ennek súlya is, ami ha nem is nyomaszt engem, de van súlya, én tudom.

Bővebben: MVLSZ, VLV