Kupagyőztes bajnokcsapatunk tagjai nyilatkoztak.

Diószegi Fanni

Ez az első bajnoki címem. Kiléptem a fénybe, és itt csillog a nyakamban az aranyérem!

Fenyvesi Evelin

Feszült mérkőzés volt, különösen addig, míg meg nem szereztük a vezetést, elvégre ez bajnoki döntő volt. Természetesen örülök a bajnoki címnek, de a válogatott júniusi összetartása, illetve a Női labdarúgás napja miatt nem állhatunk le, a nemzeti csapat kerettagjai július elsején már kezdik is a felkészülést a következő idényre, illetve a Bajnokok Ligája-szereplésre. Azért nem sajnálom, hogy így alakult, mert a bajnoki aranyérem sok mindenért kárpótol.

Pusztai Sára

Szenzációs érzés átélni a bajnoki ünneplést, mivel ez az első aranyérmem a felnőttek között. Olyan emberekkel örülhetek most, akik mindenképpen megérdemelték az aranyérmet, s akikkel fantasztikus érzés egy csapathoz tartozni. A válogatott meghívó és az év felfedezettje cím mindenképpen arra kötelez, hogy a következő években hasonlóan jól vagy még jobban futballozzak.

Samu Anna

Edzőnk, Dörnyei Balázs megkérdezte még az első mérkőzés előtt, hogy szerintünk ezúttal mi dönthet a javunkra. Akkor annyit mondtam, a Jóisten legyen velünk, és biztos vagyok benne, hogy ez döntött, különösen az első mérkőzésen, amikor rendre nekünk kedvezően pattant a labda, nekünk kedvezett a szerencse. Összességében azonban a szerencsénél és a fohásznál többre volt szükségünk a bajnoki címhez, amellyel egy álom vált valóra, hiszen augusztusban a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk.

NS nyomán.