Az EB miatt csúszó U17-es és U16-os bajnokság tegnap folytatódott, mindkét Győr elleni meccsünket megnyertük, ebből főleg az idősebb korosztályé volt fontos.

U17
Ferencváros-Győr 3-1 (3-0)
G.: Hajdú R. (2.), Burzi (27.), Iyinbor (36.), ill. Vitális (78.)

Genzler – Juhász, Iyinbor, Adorján, Pintér D. (Gula, 80.), Száhl, Kotroczó, Hajdú (Róhfeld, 72.), Burzi (Németh K., 88.), Csontos, Katona

E.: Székely Tibor

Burzi Alexék (aki tizenegy góljával már harmadik a góllövőlistán) harmadik győzelmüket szerezték meg egymás után, ezzel jó helyzetbe kerültek az utolsó hetek előtt. Jó helyzetbe, de nem biztosba. A csapat jelenleg az ötödik, egy pontra a negyedik Haladás mögött, és egy pontra a hatodik DVSC és hetedik Győr előtt. Ez utóbbi két csapatnak még van egy elmaradt meccse.

A Haladás (mely harmadik vereségét gyűjtötte be egymás után tegnap) a hétvégén az utolsó Diósgyőrhöz látogat, a június elsejei utolsó fordulóban pedig a második Felcsútot fogadja.

A mieink hétvégén a hatodik DVSC-hez látogatnak, a szezonzárón a DVTK-t fogadják.

A DVSC a mienket fogadja a hétvégén, majd oda és vissza játszik az ezüstért harcoló harmadik MTK-val az utolsó héten.

A Győr szombaton az MTK-t fogadja, majd jövő szerdán Diósgyőrbe látogat, az utolsó fordulóban a már bajnok Honvéd vendégei lesznek.

U16
Ferencváros-Győr 2-1 (0-1)
G.: Gera Z. (59.), Hajdu (74.), ill. Mayer (10.)

Őri – Varga D. (Horváth B., 86.), Molnár B., Szécsi, Lukács, Vogyicska, Redzic (Földi, 78.), Nagy O., Czékus, Benkő M. (Hajdu, 63.), Gera Z.

E.: Pókos Csaba

Pókos Csaba csapata a negyedik, egy ponttal vagyunk az ötödik DVSC előtt. Egy hétvégi győzelem Debrecenben bebiztosíthatná a negyedik helyet.

U12-es csapatunk pedig Nagyváradon lépett pályára a napokban: “U12-es labdarúgóink a 2. helyen végeztek a Nagyvárad bajnoki címének 75. évfordulóján rendezett tornán. 1910-ben alapították a Nagyvárad AC együttesét, amely 1944-ben az első vidéki csapatként megnyerte a magyar bajnokságot. A 75. évfordulóra rendezett ifjúsági tornára az FTC U12-es csapatát is meghívták. Játékosaink nagyot küzdöttek, a fülledt melegben is remekül bírták a 2×20 perces meccseket. A Fradi végül a Bihari Sportiskolát és a helyi Nagyvárad csapatát megelőzve a második helyen végzett a Debrecen mögött.” – olvasható a Fradi.hu-n.