Meccsjelenetek és értékelések a Fradi-sporttelepről.

A bajnoki címért játszó öregfiúk csapatunk azonnal nekiesett a Budafoknak az aranyérem szempontjából sorsdöntő mérkőzésen. Az első negyedórában két lehetőségünk volt a gólszerzésre: előbb Fehér átlövése ment mellé, majd Lisztes szöglete után Holló fejelt a rövid sarokról mellé. A 15. percben aztán meglett a vezetés: Holló ment el a jobboldalon az alapvonalig, majd visszagurított középre, Józsi pedig jobbal, közelről a léc alá emelt (1-0). Nem sokkal később nagy kapusbravúr kellett hozzá, hogy maradjon az előny: Szabó Z. közeli, lapos lövését bravúrral védte Nagy. Ezen kívül szinte végig a mieinknél volt a labda. A 27. percben Lazic növelhette volna az előnyt, de 14 méteres, lapos lövését blokkolták a vendégek.

A második játékrész elején is csak centikre voltunk a második találattól: Lászka kapott szép labdát, majd ügyesen becsapta emberét, jól is centerezett Hollónak, akinek a lövését bravúrral fogta a kapus, a kipattanót pedig Lazic lőtte centikkel a jobb sarok mellé. Fél perccel később azonban már összejött a gól, miután Holló lőtte ki 12-ről a jobb sarkot (2-0). A következő támadásból pedig ismét eredményesek voltunk: Lisztes 18 méteres, helyezett lövésébe, a kapus csak beleérni tudott, a labda a bal alsóban kötött ki (3-0). Nemcsak elöl, hátul is jól teljesítetünk, Nagy G. a játékrész közepén újabb nagy bravúrral tartotta nullán az ellenfelet. A 70. percben kiüteséssé tettük a sikert: Szenes 14 méterről lőtte ki a bal alsót (4-0).

Öregfiúk csapatunk így egy mérkőzéssel a bajnokság vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert, és a tavalyi szezon után ismét megszerezte a bajnoki címet!

Férfi labdarúgás, Öregfiúk bajnokság, 21. forduló
Ferencváros 4-0 (1-0) Budafok
Gólok: Holló, Józsi, Lisztes, Szenes

Nagy G. – Szűcs (Lászka, a félidőben), Telek (Földesi, 55.), Keller, Fehér (Tóth R., 55.) – Lazic (Jordáki, 62.), Lisztes, Szekeres, Józsi (Ujfalusi, 62.) – Palásthy (Szenes, a félidőben), Holló (Lengyel, 57.)

Fradi.hu