Amennyiben legyőzzük az OSC-t, megvédjük címünket az OBI-ben! Jegyek még korlátozott számban kaphatóak lesznek a Komjádi-uszoda pénztárában. Mindent bele, fiúk!

Férfi vízilabda, OBI, rájátszás, döntő, 3. mérkőzés
Komjádi-uszoda, 19.00: Ferencváros – OSC
Jegy: 2000 Ft (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe)
TV: M4 Sport

Az uszoda jegypénztára a kezdés előtt egy órával, 18 órakor nyit ki.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-0 az FTC javára.

Az első mérkőzésen: Fradi 8-6 OSC (beszámoló, összefoglaló)
A második mérkőzésen: OSC 10-15 Fradi (beszámoló, összefoglaló)

A harmadik felvonás előtt centerünket, Mezei Tamást kérdezték:

Bizonyították az első meccsen is, és most is, hogy milyen jó csapat. Többször megmutatták, hogy mekkora szívük van nekik is, és bármikor, amikor szétnyílhatott volna a meccs, ők visszakapaszkodtak. Nem lehetünk nyugodtak, de ennek ellenére remélem, hogy már tényleg csak egyetlen lépésre vagyunk az álmainktól!

Vámos Mártonnal a sportnapilap beszélgetett:

Egy éve a Szolnok 2-0-ás vezetés után egyenlített a fináléban. Feltételezem, most elkerülnék ezt.
De mennyire! Egyébként a Szolnok játékosaként az Eger ellen játszottam olyan döntőt, amelyben elléptünk, ám aztán az ötödik meccs utolsó negyede döntött. Több társamnak is van hasonló tapasztalata, tudjuk, hogy milyen hibákat ne kövessünk el, így remélem, a mindent eldöntő mérkőzésre készülünk.

Milyen forgatókönyvre számít a harmadik meccsen?
Ó, ha én azt tudnám, talán már a lottóötöst is megnyertem volna. A két meccs alapján az talán elmondható, hogy a játékvezetők mindenre kiállítást fújnak, mindkét oldalon sok a fór. Elképzelhető, hogy sokgólos lesz a mérkőzés, de nekünk a kevés gólos is kedvezne, sőt.

Szokás mondani, mint ahogy egy-két OSC-játékos említette is: a győzelem kapujában álló csapaton van a nyomás, mert befejezheti a párharcot. Érez terhet?
Nem. És a többiek sem, hiszen mi történik, ha nem nyerünk? Nekünk van még két esélyünk, viszont ha az OSC kikap, nincs tovább. Persze nem dőlünk hátra, nagyon is koncentráltan készülünk.

Egyre jobb formában pólózik. Érzi magán a változást?
Az elmúlt két-három hónapban nem úgy játszottam, ahogyan szerettem volna, nem mentek be a lövések, de tudtam, hogy idővel sikerül túljutni ezen az időszakon. Örülök, hogy éppen a hajrára sikerült kimászni a gödörből.

NS