Nyíl azt is elmondta, hogy milyen különbséget lát Doll és Rebrov Fradija között.

Szombaton mérföldkőhöz érkezett, harmincadszor is bajnok lett a Ferencváros. A klub egyik legendájaként miként fogadta ezt?

Őszinte tisztelettel és örömmel gratulálok mindenkinek, akinek része volt ebben a szép sikerben. Nagyon érett már ez a bajnoki cím, tavaly is közel állt hozzá a csapat, ebben az idényben viszont az első fordulóktól kezdve úgy éreztem, hogy a kezében tartja az aranyérmet. Magyar szinten nagyon erős a keret, jó a csapat, melynek teljesítménye kis hullámzásoktól eltekintve végig magabiztos volt.

Akkor sem bizonytalanodott el, amikor a tavaszi szezon kezdetén többen elégedetlenségüknek adtak hangot az Újpest elleni döntetlen és a debreceni vereség, illetve az akkoriban mutatott játék miatt?

Nem, olyan nagyon mély vagy nagy hullámvölgyek szerintem nem voltak a csapat szezonjában. Mindemellett maradjunk annyiban, hogy a Vidinek talán kicsit sokba került a nemzetközi menetelés.

Tetszik önnek a mai Fradi?

Tetszik, mert támadófutballt játszik. Thomas Doll idejében inkább a régi Fradi-taktika, a nyílt támadófutball dominált, míg Rebrov mesternél egy kicsit óvatosabb a csapat, amikor már megvan az eredmény, de ez így jó, ahogy van.

forrás: nb1.hu