Kovácsik elmondta, hogy jobbak nálunk, de csak szurkolhatnak, hogy minél többet bukjunk a bajnokságban.

Dibusz Dénes

Jól kezdtünk, támadólag léptünk fel, az történt a meccs elején, amit szerettünk volna. A kiállításom előtt jött egy hosszú indítás, úgy éreztem, ki kell lépnem. A védő mögé esett be a labda, sajnos volt egy minimális ütemkésésem. Már vissza is néztem az esetet, ugyanis a pályán nem éreztem annyira súlyosnak, nem nézett ki ennyire rosszul, mint a lassításokon. Oldalról azért látszódott, hogy súlyosnak tűnő szabálytalanság volt, adható volt érte a piros lap, amit sajnálok, mert jól kezdtük a meccset, volt pár lehetőségünk 0-0-nál. A Vidi-játékosok nem kockáztattak, próbálták tartani a labdát. A második félidő elején, ha gólt lövünk, lehetett volna másképp, de sajnos az én hibámból ez most így alakult, nem maradt igazi esélyünk a jó eredmény elérésére. Mindenki nagyot küzdött és mindent megtett, kilenc emberrel viszont már végképp nem maradt remény, koncentrálnunk kell a bajnokságra.

Davide Lanzafame

Ezt a meccset magunk mögött kell hagyni és fel kell készülnünk a bajnokira, ugyanis a bajnokságot meg akarjuk nyerni. Előfordul az ilyesmi, az első tíz percben kaptunk pirosat, ami komplikálttá tette a helyzetünket, de megyünk tovább. Igor Haratinnal szerencsétlenül ütköztünk, sajnos meg is sérült. Kemény fejem van, de azért nekem is fáj. Remélem, nem annyira komoly a sérülése. Szeretném kiemelni a szurkolókat, sokan kísértek el minket és fantasztikusak voltak végig.

Holczer Ádám

Nem mondanám, hogy feszélyezett, hogy be kell állnom, az sokkal inkább zavart, hogy eggyel kevesebben voltunk, és két gólt kellett volna szereznünk, ami nem is sikerült. A lélektani előny talán most a Vidinél van, de ennek nem tulajdonítanék túl nagy jelentőséget. Az első meccsen két pontrúgás után voltak eredményesek, ma pedig már kényszerhelyzetben voltunk, kevesebben is voltunk, nem is tudtunk dominálni, a Vidinek így egy könnyebb visszavágója lett. Nekünk nem is kell ezen rágódnunk sokat, a bajnokságban van nyolc pont előnyünk, jön még hozzánk a Vidi, ebből kell kiindulnunk. A kezünkben a sorsunk, a bajnokságot kell megnyernünk. A hangulat az öltözőben nem volt túl rózsás, tovább akartunk jutni, nem is lehetett más célunk. Sajnos Haratin orra nem nézett ki túl jól, remélem, hamar felépül.

Kovácsik Ádám

Természetesen befolyásolta a meccset a korai kiállítás, de nem csak a mai, hanem a két meccs alapján mondom, a jobb csapat jutott tovább. Remélem, ennek a sikernek hatása lehet a bajnokságra is. Sajnos a Fradi eredményeit nem tudjuk befolyásolni, csak szurkolhatunk, hogy bukjanak minél többet. Nekünk magunkra kell koncentrálnunk, jó szériában vagyunk, de nehéz meccsek jönnek. 2017 decembere óta nem kaptunk ki a Fraditól, ennek örülök, és annak is, hogy az egymás elleni meccseken megérdemelten nyerünk folyamatosan. Jobbak vagyunk, érezhetően nem kicsit, hanem nagyon nem szeretnek ellenünk játszani, próbáljuk ezt a sorozatot tartani.

Juhász Roland

Viszonylag simának tűnt ez a meccs, többen is voltunk, ennek ellenére nem mondanám, hogy mi domináltunk, de kontrolláltuk a meccset. Volt pár kósza lehetősége a Fradinak, de ezek is a mi hibáinkból adódtak. Ma pont annyit adtunk ki magunkból, amennyit kellett. A sérültekről nem tudok pontosat mondani, remélem, nem komoly Scepovic és Elek Ákos sérülése. A sok ápolás ellenére nem volt ez egy durva meccs. Remélem, hétvégére mindenki rendben lesz, ugyanis sorozatban fontos meccseink következnek. Az NB I-ben kevés meccs maradt, sok a Fradi előnye is, de ameddig esély van, küzdeni fogunk a bajnoki címért. Azért is nehéz a helyzetünk, mert az ellenfelek, akik a Fradihoz mennek nem biztos, hogy tíz ezer ember előtt úgy tudnak játszani, ahogy az nekünk jó lenne. Nem mindenki tud alkalmazkodni az ilyen hangulathoz. A Fradi otthon nem sok meccset fog bukni, de ameddig van matematikai esély, addig menni fogunk, ahogy tettük azt tavaly is. Akkor is kikiáltották a Fradit bajnoknak már a szezon vége előtt. Most azért sok az előnyük, de végig küzdeni fogunk.

Origo