Mikor mi megírtuk ezt még cáfolta, alakul a Botka saga 2, viszont korántsem biztos, hogy ezúttal is a Fradi lesz a befutó.

A klub több ajánlatot kapott Davidéra. Három komoly ajánlatunk van, és egy szereplő jelezte, hogy a hétvégéig vagy ad vagy nem ad ajánlatot. Davide világosan, minden kétséget kizáróan kijelentette, hogy amennyiben a klub megfelelő ajánlatot kap, ő szeretne menni.

Miért? Davide szereti a Honvédot, de 31 éves, úgy gondolja van még 3-4 jó éve, és szeretné megkeresni azt a pénzt, amit eddig nem tudott. Mi ezt az összeget a legnagyobb áldozattal sem tudjuk kifizetni. (…) Egyelőre nem kaptunk olyan ajánlatot, amit elfogadnánk, tehát elméletben lehetséges, hogy Davide a következő évben is nálunk folytatja.

Azért tartom ezt nem valószínűnek, mert egy-két ajánlat nincs olyan messze attól, amit mi elképzelünk. hallani lehetett, hogy valaki ajánlott állítólag 500 ezer eurót. 500 ezer euróért nem adjuk el Lanzafamét, mert a klubnak többet ér.

(…) Még egy-két ajánlat minden valószínűség szerint befut a közeljövőben. Az olyan klubhűség, ami volt Puskás, Bozsik, Albert vagy Göröcs idejében, megszűnt. (…) Akárhova is megy, legyen ez külföld, a Ferencváros, a Videoton vagy más csapat, tiszteletben kell tartani a döntését.

forrás: csakfoci.hu