A turulos jelvény is kiemelt figyelmet kap az idei Múzeumok Éjszakáján. Az Üllői úton található Fradi Múzeum június 23-án délelőtt 10 órától másnap hajnalig várja a látogatókat.

Manno Miltiades 90 éve tervezte labdarúgócsapatunk ikonikus jelvényét. A Fradi Sast ábrázoló kép az elmúlt évtizedekben megannyi siker részese volt, vendégeink pedig most ebből az alkalomból a Fradi-jelvényhez és a tervezőhöz köthető műtárgyakat is megtekinthetik.

Rúgj 11-eseket! Próbálj szerelni! Tanulj cseleket! A 10-12-éves korosztály számára különleges fociedzéseket is rendeznek két óránként a Groupama Aréna műfüves gyakorlótermében, ahol utánpótlás edzőink – Horváth Roland, Deák Zsolt és Ujfalusi Attila – segítenek a gyerekeknek elsajátítani a labdarúgás alapjait. Az esemény regisztrációhoz kötött!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a Fradi Múzeum vendége lesz Dluhopolszky László grafikus, karikaturista, aki 15 és 20 óra között kérésre portrét készít a látogatókról. Fontos információ, hogy a művész a rendelkezésre álló idő alatt csak az első 50 kérésnek tud eleget tenni!

Emellett a gyerekeket és a szülőket különleges kódfejtő játékra is invitáljuk, amelyen értékes ajándékokat nyerhetnek.

Bővebben: Fradi.hu, Múzeumok Éjszakája