Női kézilabda csapatunk kölcsönben Vácott szereplő kapusa szerint amilyen nagy presztízs, akkora öröm is clubunkhoz tartozni.

Suba Sára

Véletlenül kerültem a kapuba, de az biztos, hogy elég flúgos vagyok hozzá. A kézilabda előtt fociztam és szertornáztam, de sehol sem volt olyan jó a hangulat, mint itt. Elsőre beleszerettem a társaságba, és még ha nem is voltam különösebben ügyes, miattuk szerettem lejárni az edzésekre és élveztem a kihívásokat.

Furcsa volt úgy készülni a mérkőzésre, hogy a szívem a Ferencvárosért dobog, de a kötelességem az volt, hogy a Vácért tegyek meg mindent. Sokan támadtak minket, hogy biztos eladjuk majd a meccset, de tudtuk, mi a feladatunk, mit kíván a sportszerűség. Mindent megtettünk azért, hogy megnehezítsük a Fradi dolgát. Végül nem csak én védtem, de így is sokáig emlékezetes marad a mérkőzés.

Viszonylag hamar megszoktam a nagyvárosi létet. A csapattársaim sokat segítettek, megmutatták a várost, hogy mire érdemes figyelni. Összességében egész könnyedén ment a beilleszkedés. Nagyon igaz, amit a Ferencvárosról mondanak. A Fradi-szív összeköt. Aki ide kerül, az egy nagyon-nagy család tagja lesz, ahova amilyen nagy presztízs, akkora öröm is tartozni.

24.hu