Női és férfi pólósaink is hazai pályán játszanak bajnoki mérkőzést. Egy jegy megváltása mindkét mérkőzésre belépésre jogosít fel!

Női vízilabda OBI, 9. forduló
Népliget, 18.45: Ferencváros – Egri VK
Jegy: 1000 Ft (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe)

Gémes Alexa és Kövesdi Vivien:

Béres Gergely

Nincs még a fejekben a hétvégi kupa elődöntő, csak a szerdai bajnokira koncentrálunk, az Egerrel foglalkozunk. Nem készülünk külön rájuk, a saját játékunkat erősítjük. Itthon akarjuk tartani a három pontot. Négy csapat van jelenleg versenyben a bajnoki negyedik helyért, rajtunk kívül az Eger, a Szeged és a Szentes. Közülük kettőt már legyőztünk, az Egerrel még nem találkoztunk sehol. Jó csapat, a Szentest megverték a bajnokságban. Huszti Dóra kéztörése miatt továbbra sem játszhat, a Fradi saját nevelésű játékosa, Regős Maja kap lehetőséget a szerdai bajnokin. Azt akarjuk – és ezt már mindkét találkozóra értem – hogy a mi akaratunk érvényesüljön.

Fradi.hu

Férfi vízilabda OBI, 6. forduló
Népliget, 20.30: Ferencváros – Vasas
Jegy: 1000 Ft (Fradi-bérlettel kedvezmény vehető igénybe)

Pohl Zoltán mérkőzés előtti nyilatkozata:

Varga Zsolt

Minden pont fontos a bajnokságban, a Vasas elleni mérkőzésnek egy kötelező győzelemnek kell lennie a számunkra. Az elmúlt héten nagy érzelmi töltésű kupa elődöntőt játszottunk. A hét eleje arról szólt, hogy jól feldogozzunk ennek a meccsnek a tapasztalatait és egyben felkészüljünk az előttünk álló két mérkőzésre. A Vasas egy tapasztalt és fiatal játékosokból álló csapat. Magabiztos játékot akarok látni. A szerdai bajnoki találkozó nekünk jó felkészülés a hétvégi Euro Kupa negyeddöntő második forduló előtt.

Fradi.hu